Παραμυθένιες σκηνές από τη Σχολή Χορού Μ. Καραπαναγιώτη


Ονειρικές παραμυθένιες σκηνές παρουσίασαν η Σχολή Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη και η Καλλιτεχνική Εταιρεία Δρυάδες εν Πλω που φιλοξενήθηκαν στο Κινηματοθέατρο Καρδίτσας την Κυριακή 22 Ιουνίου. Οι μικρές και μεγάλες χορεύτριες ζωντάνεψαν στη σκηνή το παραμύθι του Ι. Τρούκη «Η Αυλή των Χρωμάτων» και μάγεψαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου. Νεράιδες, Νύμφες, Χρώματα, Πρίγκιπες, Φύλακες, Πεταλούδες, Πουλιά, Ζαχαρωτά καθήλωσαν το κοινό με τη χάρη τους και τις θαυμάσιες χορογραφίες της Μαρίας Καραπαναγιώτη, της Καρανάσιου Έφης και της Καραπαναγιώτη Λαμπρινής. Οι μικροί και μεγάλοι θεατές απόλαυσαν τις περιπέτειες των ηρώων υπό την αφήγηση της κας Καραπαναγιώτη και την εμπνευσμένη μουσική επένδυση Στην παράσταση συμμετείχαν όλοι οι μαθητές της Σχολής Χορού, που επί 27 χρόνια προσφέρει χαρά και γνώσεις για το χορό στην πόλη της Καρδίτσας.

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για τη διοργάνωση της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ομάδων Χορού ΑμΕΑ & Μεικτών Ομάδων, που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Καρδίτσας στις 28 & 29 Ιουνίου, με τη συμμετοχή 20 Ομάδων από όλη την Ελλάδα..

Η Σχολή Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη και οι Δρυάδες εν Πλω ευχαριστούν από καρδιάς τους γονείς και τους χορευτές μας για την αμέριστη συμπαράσταση και την ευγενική συνεργασία. Επίσης, ευχαριστούν το υπέροχο κοινό που με το θερμό χειροκρότημα και την ένεργή του συμμετοχή απόλαυσε την παράσταση. Ολοκληρώνοντας ευχόμαστε σε όλους σας Καλό Καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας την Κυριακή 29 Ιουνίου, στις 10.30 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας.

 

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας.

 

Για την Καλλιτεχνική Εταιρεία

Δρυάδες εν πλω

 

Η Πρόεδρος

Μαρία Καραπαναγιώτη

 

Προηγούμενο άρθρο 32 συλλήψεις σε μία εβδομάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Τη χρηματοδότηση του έργου Καρδίτσας - Άρτας ζητά ο Σπ. Ταλιαδούρος