Παρουσιάστηκε και επίσημα το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. για το Νομό Καρδίτσας


Τη βεβαιότητά τους ότι η Ν.Δ. θα κόψει πρώτη το νήμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου εκφράζουν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στο Νομό Καρδίτσας.

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου, το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό των προηγούμενων εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, έγινε  το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της τοπικής ΝΟΔΕ δίνοντας και επίσημα το σύνθημα της έναρξης της προεκλογικής περιόδου.

Τους υποψήφιους παρουσίασε η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Σοφία Τόλια ευχόμενη σε όλους καλή επιτυχία. Συμπλήρωσε εξάλλου πως «σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις η Ν.Δ. είναι μπροστά και διεκδικεί με καλούς όρους την πρωτιά».

Παρών ήταν και ο Υπεύθυνος Τομεάρχης Καρδίτσας  κ. Αθ. Φωτόπουλος ο οποίος δήλωσε πως είναι ιδιαίτερη τιμή για τη Ν.Δ. να έχει στο Νομό Καρδίτσας τέτοια στελέχη. «Η Ν.Δ. είναι η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί την ευρωπαϊκή προοπτική» πρόσθεσε ο κ. Φωτόπουλος καλώντας ταυτόχρονα  όλους τους Καρδιτσιώτες και όλους τους Θεσσαλούς γενικότερα στην κεντρική ομιλία του Προέδρου του κόμματος κ. Μεϊμαράκη που θα γίνει αυτό το Σάββατο στη Λάρισα. Η επίσκεψη του στην Καρδίτσα τελικά ακυρώθηκε λόγω έλλειψης χρόνου.

Οι υποψήφιοι βουλευτές δήλωσαν τα ακόλουθα :

Κώστας Τσιάρας

Ο κ. Τσιάρας υπογράμμισε πως η Ν.Δ. έχει ακολουθήσει μία σταθερή πολιτική πορεία και αποτελεί μία σταθερή πολιτική δύναμη. «Όλοι πρέπει να παλέψουμε ώστε η χώρα μας να μείνει σταθερά προσανατολισμένη στην Ευρώπη. Η Ν.Δ. κατεβαίνει στις εκλογές διεκδικώντας την πρώτη θέση. Το αποτέλεσμα της 20ης Σεπτεμβρίου θα είναι νικηφόρο. Θα δώσει το δικαίωμα στην ελπίδα. Για την ίδια την πατρίδας μας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ασημίνα Σκόνδρα

Η κ. Σκόνδρα ξεκίνησε τονίζοντας τα ακόλουθα : «Μέσα σε αυτούς του έξι μήνες έγιναν πάρα πολλά δυσάρεστα. Ο Τσίπρας παρέλαβε ανάπτυξη , έστω μικρή, πλεόνασμα, σταθερότητα. Και σήμερα είμαστε δεσμευμένοι από ένα σκληρό τριετές μνημόνιο. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Εμείς δεν εμπορευθήκαμε ποτέ τον πόνο και τα προβλήματα του κόσμου».

Και κατέληξε ως εξής : «Καλώ όλους τους συμπολίτες να σκεφτούν πως ήταν πριν τα πράγματα. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη ότι στις 20 Σεπτεμβρίου οι επιλογές θα είναι διαφορετικές».

Σπύρος Ταλιαδούρος

Ο κ. Ταλιαδούρος ανέφερε πως «Άμεσος στόχος της Ν.Δ. μετά τις εκλογές είναι η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης που διαταράχθηκε. Χάθηκαν πάνω από 40δις στην αγορά. Μόνο με προσέλκυση επενδύσεων η χώρα μπορεί να πάει μπροστά. Αν δεν πηγαίναμε στις πρόωρες εκλογές του Ιανουαρίου για μικροκομματικές σκοπιμότητες του κ. Τσίπρα θα είχαμε φύγει από τα μνημόνια. Η χώρα μπορεί να πάει μπροστά αρκεί να υπάρχει κυβέρνηση ευρωπαϊκού προσανατολισμού. Οι Έλληνες πολίτες στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου θα αποφασίσουν με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας και της νέας γενιάς».

Γιώργος Αναγνωστόπουλος

Ο κ. Αναγνωστόπουλος δήλωσε πως «Ξεκινάμε μια νέα εκλογική μάχη που υποχρεούμαστε και μπορούμε να την κερδίσουμε. Ο Ευ. Μεϊμαράκης θα ξαναφέρει τη Ν.Δ. εκεί του της αξίζει. Είμαι σχεδόν  βέβαιος ότι το αποτέλεσμα θα είναι πέρα από κάθε προσδοκία».

Ορέστη ς Ψαχούλας

Ο κ. Ψαχούλας πολύ σύντομα επεσήμανε τα εξής  : «Θεωρώ ότι η Ν.Δ. θα κυριαρχήσει. Μόνον η Ν.Δ. μπορεί να εγγυηθεί την πολιτική σταθερότητα»>

Σωτήρης Κουλοκτσής

Ο κ. Κουλοκτσής ανέφερε τα παρακάτω: «Η Ν.Δ. είναι ένα κόμμα που σε δύσκολες στιγμές προέταξε το εθνικό συμφέρον. Η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, συνεργασία και συναινέσεις. Πρέπει να πραγματοποιηθεί το τρίτο πρόγραμμα στήριξης ώστε να επαναδιαπραγματευτούμε το υφεσιακό μέρος.

Καλώ τους πολίτες να σκεφτούν τι έχει κάνει η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου στα θέματα καθημερινότητας του πολίτη, όπως στην υγεία, στον τουρισμό, στον πρωτογενή τομέα, στους αγρότες. Είμαι βέβαιος ότι η Ν.Δ.  θα κόψει πρώτη το νήμα.

Εγώ προσωπικά θα προσπαθήσω θα μεταφέρω στα κέντρα αποφάσεων τα προβλήματα της περιοχής και θα προσπαθήσω για την επίλυσή τους».

Προηγούμενο άρθρο Στο πρόγραμμα Erasmus + το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Επόμενο άρθρο Αυτοκινητόδρομοι: Θολό το τοπίο της συμφωνίας για Ε65