Ειδήσεις

Πασχαλινό μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου


Συνδημότισσες και συνδημότες, Φίλοι επισκέπτες του Δήμου Σοφάδων, στην εποχή της αβεβαιότητας που ζούμε, το Αναστάσιμο μήνυμα έρχεται να μας προσφέρει ελπίδα και αισιοδοξία. Όσο δύσκολη και δύσβατη και αν είναι η διαδρομή, στο τέλος θα προβάλλει το φως της εξόδου.

Πάσχα σημαίνει έξοδος. Σημαίνει μετάβαση από τον πόνο και την οδύνη στην ελπίδα και την τελική νίκη. Το αληθινό μήνυμα της Ανάστασης μας διδάσκει πως όσο σκληρά και αν δοκιμαζόμαστε αν σταθούμε με δύναμη, πίστη, αισιοδοξία και αγάπη προς το συνάνθρωπο είναι βέβαιο ότι θα εξέλθουμε νικητές από κάθε δοκιμασία.

Η εποχή που διανύουμε είναι δύσκολη, όλοι οι πολίτες βιώνουμε ο καθένας το δικό του «Γολγοθά». Η Ανάσταση του Θεανθρώπου ας μας δώσει τη δύναμη για τη δική μας ανάσταση. Μόνο που και εδώ απαιτείται από όλους μας κοινός αγώνας και ενεργή συμμετοχή, με αταλάντευτη πίστη στα διαχρονικά ιδανικά του έθνους μας.

Από τη θέση που έχει ο καθένας μας, έχουμε την υποχρέωση να συμβάλλουμε ώστε να διατηρηθούν ζωντανές οι ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνία μας και ειδικότερα για τη νέα γενιά.

Η μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης, το Πάσχα, και το μήνυμα που στέλνει διαχρονικά το ανέσπερο φως της Αναστάσεως του Θεανθρώπου ας φωτίσει τις καρδιές όλων μας και ας αποτελέσει αφορμή για εσωτερική μεταμόρφωση και ανεξάντλητη πηγή δύναμης για τους προσωπικούς και συλλογικούς μας αγώνες.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε σας και τις οικογένειές σας υγεία, ευτυχία και ευημερία.

Με αισιοδοξία και αλληλεγγύη ας υπερβούμε τις προκλήσεις της καθημερινότητας και ας εργαστούμε για να δημιουργήσουμε κάτι νέο, ελπιδοφόρο και δημιουργικό.

Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα, Χρόνια Πολλά.

 

Δήμαρχος Σοφάδων

Αθανάσιος Σκάρλος

Προηγούμενο άρθρο Πασχαλινό μήνυμα του βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα
Επόμενο άρθρο Μήνυμα για το Πάσχα του 2016 του πρώην Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Δημήτρη Σιούφα