Ειδήσεις

Πασχαλινό μήνυμα του βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα


Φίλες και Φίλοι Καρδιτσιώτες, Αγαπητοί Συντοπίτες, Η πατρίδα μας και ο λαός μας δοκιμάζονται για μια ακόμα χρονιά από τα σύγχρονα Πάθη, που συνθέτουν για κάθε σπίτι η βαθιά οικονομική ύφεση και η ανεργία.

Το πανανθρώπινο μήνυμα της Σταύρωσης και της Ανάστασης του Χριστού, όμως, διδάσκει ότι τα χνάρια του Γολγοθά οδηγούν με βεβαιότητα στη Λύτρωση.

Γιατί μετά από τόσα Πάθη, η πατρίδα μας και ο λαός μας δικαιούνται την δική τους Ανάσταση, την ελπίδα και την προοπτική.

Τούτες τις Άγιες μέρες, οι Έλληνες της Ορθοδοξίας, ας ανοίξουμε τις ψυχές μας για να αφουγκραστούμε με κατάνυξη το μήνυμα της ανιδιοτέλειας και της αληθινής αγάπης που δίδαξε ο Χριστός στα πέρατα της γης με το Θείο Δράμα. Και ας αντλήσουμε, προσωπικά αλλά και συλλογικά, τα διδάγματα που απορρέουν από το  μεγαλείο της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης.

Σε όλους τους Καρδιτσιώτες και όλες τις Καρδιτσιώτισες, εύχομαι από βάθους καρδίας υγεία, αγάπη, χαρά και δύναμη, προσωπική και οικογενειακή. Και ενωμένοι να ξαναφέρουμε την ελπίδα και την προοπτική στον τόπο μας.

Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους.

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα του Δημάρχου Καρδίτσας Φώτη Αλεξάκου για το Πάσχα
Επόμενο άρθρο Πασχαλινό μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου