Πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα στο Δήμο Μουζακίου


Ένα πλούσιο σε εκδηλώσεις “ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014” υπόσχονται σε δημότες και επισκέπτες οι ιθύνοντες των πολιτιστικών του Δήμου Μουζακίου. «Πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις διοργανώνονται σε όλο τον δήμο μας αυτήν την περίοδο και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που μπορούμε και διοργανώνουμε ποιοτικές εκδηλώσεις  μέσα σ’ αυτήν την κάκιστη οικονομική συγκυρία, που όπως είναι φυσικό δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και την τοπική αυτοδιοίκηση», δηλώνει o πρόεδρος του N.Π.Δ.Δ. “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΝΕΟΤΗΤΑ” και υπεύθυνος των πολιτιστικών πεπραγμένων του Δήμου Μουζακίου κος Θεοφάνης Στάθης.

«Δίνουμε την δυνατότητα στον κόσμο να βγει έξω, να γεμίσει τις πλατείες και τους πολιτιστικούς χώρους και να ψυχαγωγηθεί, να διασκεδάσει και να ξεφύγει για λίγο από την καθημερινότητα. Δεσμευόμαστε μάλιστα για μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα στο προσεχές μέλλον. Στόχος μας είναι να γίνει ο δήμος Μουζακίου ένα “Πολιτιστικό σταυροδρόμι”, ένας “Πολιτιστικός Προορισμός”. Μας δίνει αυτήν την δυνατότητα o διευρυμένος δήμος μας».

Καταλήγοντας o κος Στάθης επισημαίνει: «Βέβαια, όλα αυτά δεν θα γινόταν εάν δεν είχα την αγαστή συνεργασία, την συνεννόηση αλλά και την κατανόηση των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής, των Τοπικών συμβουλίων των Κοινοτήτων του δήμου μας, της Περιφερειακής ενότητας Καρδίτσας, των μελών του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. και φυσικά του δημάρχου  κου Γιώργου Κωτσού, o οποίος  είναι πολύ ευαισθητοποιημένος σε θέματα σχετικά με τον πολιτισμό, αλλά και τον αθλητισμό. Ξέγνοιαστο “Πολιτιστικό Καλοκαίρι” λοιπόν σε όλους».

 

  • ΦΑΝΑΡΙ – 5/8/2014 – ΤΡΙΤΗ: ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
  • ΚΡΑΝΙΑ – 8/8/2014 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: «ΚΡΑΝΙΩΤΙΚΑ» ΛΑΪΚΟΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ
  • ΔΡΑΚΟΤΡΥΠΑ – 8/8/2014 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΠΑΡΤΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ «KINGS»
  • ΦΑΝΑΡΙ – 10/8/2014 – ΚΥΡΙΑΚΗ: ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΚΑΣΤΡΟ ΦΑΝΑΡΙΟΥ «ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ» (ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΕΝΤΕΧΝΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ) ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: ΛΔ’ ΕΠΚΑ
  • ΜΟΥΖΑΚΙ – 14/8/2014 – ΠΕΜΠΤΗ: ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ – ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ
  • ΧΑΡΜΑ – 16-17/8/2014: 16ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3χ3
  • ΜΟΥΖΑΚΙ – 22/8/2014 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ
  • ΜΟΥΖΑΚΙ – 23/8/2014 – ΣΑΒΒΑΤΟ: ΣΥΝΑΥΛΙΑ (ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΙΜΝΩΝ)

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

  • ΜΟΥΖΑΚΙ – 7/9/2014 – ΚΥΡΙΑΚΗ: «5η ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ» (ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ)

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ – Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΝΕΟΤΗΤΑ»

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

 

30/7/2014 ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΛΛΗΝΟΠΥΡΓΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
2/8/2014 ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙ ΘΕΑΤΡΟ ΟΨΕΙΣ
3/8/2014 ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΤΣΟΥΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
7/8/2014 ΠΕΜΠΤΗ ΟΞΥΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
16/8/2014 ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 

*Οι θεατρικές παραστάσεις χρηματοδοτούνται από την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και συνδιοργανώνονται με το Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΝΕΟΤΗΤΑ» του ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ, τις τοπικές κοινότητες και τους κατά τόπους πολιτιστικούς συλλόγους.

 

*Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις του «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2014» διοργανώνονται από το Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΝΕΟΤΗΤΑ» του ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ με την αγαστή συνεργασία των τοπικών κοινοτήτων και των πολιτιστικών συλλόγων.

 

 

 

Θεοφάνης Δ. Στάθης

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Π.Δ.Δ.

«ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΝΕΟΤΗΤΑ»

ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

 

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη στο Δήμο Αργιθέας πραγματοποίησε ο Σπ. Ταλιαδούρος
Επόμενο άρθρο Αποκατάσταση ζημιών σε Ραχούλα – Αμάραντο – Νεράιδα – όρια Π.Ε. Καρδίτσας