Ειδήσεις

Προκηρύσσεται το 3ο Κύπελλο Αγωνιστικού Τάβλι


Προκηρύσσεται το 3ο Κύπελλο Αγωνιστικού Τάβλι (Backgammon) 2016-2017. Ως Οργανωτική Επιτροπή ορίζεται το Δ.Σ. του Ομίλου. Το κύπελλο θα διεξαχθεί σε 8 προκριματικούς γύρους. Από κάθε προκριματικό γύρο προκρίνονται για την τελική φάση οι τέσσερις πρώτοι παίκτες. Όλοι οι παίκτες έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν σε όλους τους προκριματικούς γύρους και να εξασφαλίσουν από μία έως τέσσερις προκρίσεις για την τελική φάση.

Η τελική φάση θα διεξαχθεί με την συμμετοχή των παικτών που έχουν προκριθεί από τους προκριματικούς γύρους.

Ο πρώτος προκριματικός γύρος θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 στις 11.00 το πρωί.

Σύστημα διεξαγωγής: Οι προκριματικοί γύροι θα διεξαχθούν με σύστημα νοκ άουτ με αγώνες των 7 πόντων. Η τελική φάση θα διεξαχθεί επίσης με σύστημα νοκ άουτ, στους 7 πόντους στους αγώνες κατάταξης, στους 9 πόντους η φάση των 16, στους 11 πόντους η φάση των 8, στους 13 οι ημιτελικοί και στους 15 ο τελικός.

Ο διευθυντής αγώνων του κυπέλλου ορίζεται από την Οργανωτική Επιτροπή.

Χρόνος αγώνα: Κάθε αγώνας των 7 πόντων έχει διάρκεια μιας ώρας, των 9 πόντων 75 λεπτά και των 11 πόντων 90 λεπτά. Κάθε παίκτης που το επιθυμεί έχει δικαίωμα χρήσης χρονομέτρου. Ο διευθυντής της αγωνιστικής έχει δικαίωμα να επιβάλει την χρήση χρονομέτρου όταν κρίνει ότι ένα ή περισσότερα ζευγάρια παικτών καθυστερούν το παιγνίδι και υπάρχει κίνδυνος να υπερβούν το προκαθορισμένο χρονικό όριο. Στην περίπτωση αυτή ο ελάχιστος χρόνος που ορίζει ο διευθυντής για την ολοκλήρωση του αγώνα είναι 15 λεπτά (7.30΄ για κάθε παίκτη).

Παράβολο: Το παράβολο συμμετοχής για κάθε προκριματικό γύρο ορίζεται σε 5€ για όλους τους συμμετέχοντες. Εξαιρούνται της υποχρέωσης του παραβόλου οι άνεργοι, οι φοιτητές , οι στρατιώτες και οι κάτω των 18 ετών. Τα μέλη της ίδιας οικογένειας έχουν έκπτωση 50%. Για την συμμετοχή στην τελική φάση δεν προβλέπεται καταβολή παραβόλου.

Φύλλο Αγώνα: Στο τέλος κάθε προκριματικού γύρου συντάσσεται φύλλο αγώνα στο οποίο αναγράφονται:

  1. Τα αποτελέσματα ανά γύρο
  2. Αναφορά των 4 προκριθέντων παικτών για την τελική φάση
  3. Ποσό των κατατεθέντων παραβόλων

και υπογράφεται από τον Γραμματέα του Ομίλου, τον Ταμία του Ομίλου και τον διευθυντή της αγωνιστικής.

Έπαθλα: Ο κυπελλούχος βραβεύεται :

  1. με αναμνηστική πλακέτα στην οποία θα αναφέρεται το όνομά του και ο τίτλος του Κυπελλούχου Καρδίτσας 2016-2017.
  2. με χρυσό μετάλλιο
  3. Όποιο έπαθλο θα αθλοθετηθεί από τους χορηγούς.

Ο δεύτερος βραβεύεται με ασημένιο μετάλλιο και όποιο έπαθλο θα αθλοθετηθεί από τους χορηγούς.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Εν τω μεταξύ με μεγάλη συμμετοχή και αρκετή όρεξη για παιχνίδι πραγματοποιήθηκε η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, την Πέμπτη 13/10 στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ.
Μετά από έντομο συναγωνισμό κατά την αγωνιστική διαδικασία, νικητές αναδείχθηκαν οι Μιχ. Χριστοφοράκης και Αν. Καραμπινάς με το απόλυτο των 4 νικών. Ακολούθησαν με τρεις νίκες οι Παπαλίτσας Αποστ, Βαγενάς Νικ., Σαλταγιάννης Λεων, Γρούτσος Χρ., Αντωνάκης Νικ, Σταρίδας Αθαν.
Σε όλους τους συμμετέχοντες μοιράστηκαν φιάλες κρασιού του χορηγού του Ομίλου οινοποιείου DOMAINE MONSIEUR NICOLAS του Γιώργου Καραμήτρου.

Προηγούμενο άρθρο Η Καρδίτσα συμμετέχει στον Πανελλαδικό Δημόσιο Θηλασμό
Επόμενο άρθρο Ανάβαση στο Φλυτζάνι των Αγράφων από τον ΕΟΣΚ