Πρόγραμμα κατάρτισης-πιστοποίησης αγροτών στην ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων


Το Γραφείο Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου Παλαμά σχετικά με την διαδικασία κατάρτισης -πιστοποίησης των αγροτών στην ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων (ΟΧΓΦ) κάνει γνωστά στους αγρότες του Δήμου Παλαμά τα παρακάτω:

Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ προχωρά στην διενέργεια προγράμματος κατάρτισης και πιστοποίησης των αγροτών στην ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων (ΟΧΓΦ) υπό την ευθύνη και την εποπτεία του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Οι παραγωγοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο παραπάνω πρόγραμμα μπορούν να καταθέσουν σχετική αίτηση στο Γραφείο Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου μας.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι:

  1. Αίτηση

  2. Παράβολο 25 € πληρωμένο.

(Η έκδοση του παράβολου μπορεί να γίνει στα ΚΕΠ ή και σε οποιοδήποτε Η/Υ με σύνδεση στο διαδίκτυο στη σελίδα:https://www1.gsis.gr/sgsisapps/eparavolo/public/ welcome.htm).

  1. Πιστοποιητικό που φαίνεται ο Α.Φ.Μ.

  2. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

Δεν υπάρχει άλλη οικονομική επιβάρυνση για τους παραγωγούς, πέρα από το παράβολο των 25 € για την συμμετοχή στις εξετάσεις.

Θα γίνονται εκπαιδεύσεις των δύο ημερών στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου εφόσον συγκεντρωθεί ένας αριθμός 20-30 ατόμων για κάθε τμήμα.

Οι εξετάσεις πιστοποίησης θα γίνονται στο ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Ταυρωπού 77).

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2444350100 (Κωνσταντίνος Ξένος).

Προηγούμενο άρθρο 12 συλλήψεις σε όλη τη Θεσσαλία για διάφορα αδικήματα
Επόμενο άρθρο Σύσκεψη στην Π.Ε. Καρδίτσας για το θέμα των επικείμενων συγχωνεύσεων αστυνομικών τμημάτων