Ειδήσεις

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε την Τρίτη 10 Ιανουαρίου σε οικία στη Συκιά Καταφυλλίου


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε την Τρίτη 10 Ιανουαρίου σε οικία στη Συκιά Καταφυλλίου. Η φωτιά προκλήθηκε από την ξυλόσομπα που χρησιμοποιούσε η γιαγιά για να ζεσταίνει το δωμάτιο που έμενε. Πήραν φωτιά τα κοντινά εύφλεκτα αντικείμενα που υπήρχαν (ρούχα κ.λπ.) και επεκτάθηκε σε όλο το σπίτι (1 δωμάτιο όλο και όλο).

p-06Το σπίτι είναι κτισμένο με τσιμεντόλιθους και έτσι κάηκε μόνο το εσωτερικό και η οικοσκευή (ντουλάπες, κρεβάτι, ρούχα, ηλεκτρικές συσκευές κλ.π.). Η φωτιά έσβησε με την παρέμβαση των γειτόνων και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας.

Ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μουζακίου και ο Δήμος Αργιθέας ο οποίος και φρόντισε να βρεθεί στέγη για τη γιαγιά στους γειτονικούς ξενώνες. Επειδή ήταν αργά και το χιόνι δυσκόλευε τη μεταφορά της στο γειτονικό χωριό που υπήρχε ξενώνας, τη  φιλοξένησε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καταφυλλίου και σήμερα μεταφέρθηκε σε συγγενικό της σπίτι.

p-04

p-05

 

Προηγούμενο άρθρο Αναβάλλεται η 6η Αγωνιστική του πρωταθλήματος σύγχρονου τάβλι
Επόμενο άρθρο Αίρεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο του νομού Καρδίτσας