Σεμινάριο φωτογραφίας από τη ΛΕΦΚ


Η Λέσχη Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας (ΛΕΦΚΚ) ξεκινά νέο κύκλο σεμιναρίου φωτογραφίας «ΙΡΙΣ» το οποίο απευθύνεται σε όλους τους εν δυνάμει φίλους της φωτογραφικής τέχνης.

Η έναρξη του σεμιναρίου ορίστηκε στις 21 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 20:00 μ.μ. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο χώρο του Φωτοκινηματογραφικού Μουσείου (Δημοτική Αγορά, κατάστημα Ι-28) της ΛΕΦΚΚ κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 20:00 έως τις 22:00μμ.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλα τα άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας που θέλουν να κάνουν τα πρώτα βήματα στο χώρο της φωτογραφίας και της ψηφιακής επεξεργασίας της εικόνας, αλλά και σε όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις τεχνικές και αισθητικές τους γνώσεις με θεωρητική και πρακτική εξάσκηση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν  στο τηλέφωνο: 6973438137 ή να περάσουν από το χώρο του Φωτοκινηματογραφικού Μουσείου κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 20:00 έως τις 22:00 πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Σύντομο βιογραφικό:

Η Λέσχη Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας (ΛΕΦΚΚ) ιδρύθηκε το 1978 με σκοπό τη μετάδοση της  φωτογραφικής τέχνης και τεχνικής. Στόχοι της Λέσχης μας είναι η διάδοση της Φωτογραφικής τέχνης, η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, καθώς και η επικοινωνία, ως μέσο έκφρασης, με τη φωτογραφία.

Η ΛΕΦΚΚ πραγματοποιεί κάθε χρόνο μαθήματα φωτογραφίας, οργανώνει και φιλοξενεί εκθέσεις και προβολές, ενώ διαθέτει σκοτεινό θάλαμο (διατήρηση της γνώσης της κλασικής φωτογραφίας) και βιβλιοθήκη για την ενημέρωση των μελών και φίλων της.

 

Προηγούμενο άρθρο Η αποθέωση του άρπα κόλλα…
Επόμενο άρθρο Η συνέχιση λειτουργίας των Εργαστηρίων Τέχνης είναι προς όφελος όλων