Συγχαρητήριο μήνυμα Ταλιαδούρου στους νέους φοιτητές


Ο βουλευτής και π. Υφυπουργός Παιδείας κ. Σπύρος Ταλιαδούρος, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγήςστα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

«Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων του έτους 2013 -2014ολοκληρώθηκε μια δύσκολη και πνευματικά επίπονη σχολική χρονιά για τους αποφοιτήσαντες μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου.

 

Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νομού μας που πέτυχαν τους στόχους τους, και μας έκαναν περήφανους. Να συγχαρώ τους γονείς και τους καθηγητές τους για τη συμμετοχή τους σε αυτή την επιτυχία.

 

Από σήμερα καινούργια μονοπάτια μάθησης ανοίγονται μπροστά σας.Νέες διδακτικές προκλήσεις και πνευματικές εμπειρίεςθα σας οδηγήσουν σε νέες κατακτήσεις. Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και συνέπεια στις φοιτητικές σας υποχρεώσεις θα πετύχετε την επαγγελματική αποκατάσταση που επιθυμείτε και θα καταστείτε ο κινητήριος μοχλός της κοινωνίας μας, που έχει ανάγκη από νέες ιδέες, απόψεις και δημιουργικότητα για να ξεπεράσει τις παθογένειες του σήμερα.

 

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ και όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες μας, που δεν πέτυχαν αυτό το στόχο. Να σας συγχαίρω για την προσπάθεια που καταβάλατε. Το σημαντικό είναι να μην εγκαταλείπουμε τα όπλα. Να έχουμε τη δύναμη και τη θέληση να ξαναπροσπαθήσουμε. Η νίκη κατακτάται με αγώνες και κόπους. Το μέλλον σας ανήκει, διεκδικήστε το με κάθε δυνατό τρόπο, με διάφορες επιλογές.»

Προηγούμενο άρθρο Ευρωπαικό πρόγραμμα για την καταπολέμηση των σχολικών διαρροών
Επόμενο άρθρο Με Ράβε – Ξήλωνε & Αντίθετους κόσμους ολοκληρώθηκε η προτελευταία εβδομάδα Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας