Ειδήσεις

Συγχαρητήριο μήνυμα της Περιφερειακής Δ/ντριας Εκπ/σης Θεσσαλίας


H Περιφερειακή Δ/ντρια Εκπ/σης  Εκπαίδευσης Θεσσαλίας  και οι συνεργάτες της , εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στις δύο ομάδες  μαθητών  του 1ου ΕΠΑΛ Παλαμά  “WORLDAROUND” και  “3DFIRE” , οι οποίες συμμετείχαν και κατάφεραν να προκριθούν στον Εθνικό Τελικό  του Πανελλήνιου διαγωνισμού “ YOUNG BUSINESS TALENTS” κατακτώντας με τον τρόπο αυτό, μια ζηλευτή  θέση.

Η διάκριση αυτή αποδεικνύει ότι τα νέα παιδιά με όραμα  και τόλμη, μπορούν να πετυχαίνουν τους   στόχους που θέτουν, όσο υψηλά κι αν αυτοί βρίσκονται . Και όχι μόνο αυτό:  δείχνουν σε όλους τους νέους ότι πράγματι, οι προτάσεις τους  μπορούν να αποτελέσουν το εφαλτήριο  ώστε οι πρωτοποριακές ιδέες  να μετεξελίσσονται και να λαμβάνουν «σάρκα και οστά» στο χώρο της δημιουργικής επιχειρηματικότητας, ενισχύοντας ταυτόχρονα και τη γενικότερη επιχειρηματική κουλτούρα στον τόπο τους.

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν και στους εκπαιδευτικούς αλλά και στους γονείς που στηρίζουν τα νέα παιδιά σε αυτό το τόσο δημιουργικό ταξίδι τους.

Εύχομαι στους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Παλαμά  να συνεχίσουν να επιμένουν, να θέτουν στόχους και  να παλεύουν με πυξίδα τους την άμιλλα και την ομαδικότητα.  Είμαι βαθειά πεπεισμένη ότι με περηφάνια θα τους ακούμε στο μέλλον να επιτυγχάνουν τόσο στον εκπαιδευτικό, όσο και στον επαγγελματικό στίβο, συμβάλλοντας παράλληλα και στην ανάταση της χώρας μας!

 

 

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας

Αναστασοπούλου Ελένη

 

Προηγούμενο άρθρο IPA: Τετραήμερη εκδρομή στις Δαλματικές ακτές
Επόμενο άρθρο Συνάντηση Εργασίας με τα πρωτοβάθμια σωματεία της ΟΕΒΕ Καρδίτσας