Ειδήσεις

Συνάντηση αποφοίτων μαθητών σχολικού έτους 1974-75


Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο κέντρο Παυσίλυπο μια συνάντηση παλιών μαθητών.

Τα χαμόγελα των σημερινών 60άρηδων άλλοτε συμμαθητών ήταν εμφανή στα πρόσωπα όλων και η ικανοποίηση έφερε τόσες θύμισες κι η χαρά έφτασε στο κατακόρυφο.

Όλοι κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον στα μάτια φρεσκάρισαν τις αναμνήσεις από τα σχολικά χρόνια και φαίνονταν καθαρά πως παρόλες τις δυσκολίες των χρόνων εκείνων οι ενήλικες πια σήμερα όλοι τους έκαναν τη δική τους πορεία στη ζωή.

Άλλοι είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες, άλλοι καλοί οικογενειάρχες κι άλλοι χρήσιμα άτομα στην κοινωνία.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και καθηγητές μας, ο διευθυντής του Ιδιωτικού Σχολείου ο κ. Κων/νος Ζούμπος, η κ. Ζούμπου φιλόλογος, ο κ. Σωτήρης Κωτούλας χημικός, ο κ. Γεώργιος Θεοχάρης θεολόγος, η κ. Νέλλη Τσαγανού-Παναγοπούλου φιλόλογος και η κ. Πόπη Γώγουλου φιλόλογος.

Ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση έδωσε το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον κ. Ζούμπο, ακούστηκαν πολλές ευχές για «Καλή χρονιά, υγεία, αγάπη». Το φλουρί έπεσε στον κ. Θεοχάρη.

Στη συνέχεια διαβάστηκε κατάλογος μαθητών που πάρθηκε από την Δευτεροβάθμια Διεύθυνση και διαπιστώθηκε κάτι δύσκολο για τους περευρισκόμενους, ότι έφυγαν από τη ζωή τρεις συμμαθητές μας.

Ακολούθησαν συζητήσεις, ευχάριστες διηγήσεις από εκείνα τα χρόνια κι όλοι συμφωνήσαμε να επαναληφθεί αυτή η ωραία εκδήλωση και να έλθουν και οι υπόλοιποι συμμαθητές που αυτή τη φορά απουσίαζαν για διάφορους λόγους.

Με ευχές, χαμόγελα αποχαιρετιστήκαμε.

Ευχόμαστε η επανάληψη να έλθει του χρόνου.

 

Προηγούμενο άρθρο Εχθροί και ασθένειες των ελαιόδεντρων λόγω χαμηλών θερμοκρασιών
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα