- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά

Συνεδριάζει την Πέμπτη 20 Ιουλίου και ώρα 21:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.-Έγκριση μελέτης του Έργου: «Εκσυγχρονισμός Δημοτικών Σφαγείων» και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης αυτού.
Εισηγήτρια Αντιδήμαρχος κα Ιφιγένεια Πετροπούλου

2.-Έγκριση μελέτης της Προμήθειας Ειδών Καθαριότητας και Ευπρεπισμού του Δήμου Παλαμά μαζί με τα Νομικά Πρόσωπα, Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π., ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ. και τις Σχολικές Επιτροπές Α/ΘΜΙΑΣ και Β/ΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης για το έτος 2017 και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας.
Εισηγητής Αντιδήμαρχος κα Φωτεινή Καραΐσκου

3.-Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης προμηθειών για το έτος 2017 και έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών – μελετών.
Εισηγητής Αντιδήμαρχος κα Φωτεινή Καραΐσκου

4.-Καθορισμός αριθμού μαθητευόμενων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης “Μεταλυκειακού έτους – Τάξη μαθητείας” των αποφοίτων των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) για απασχόληση στο Δήμο Παλαμά κατά το Σχολικό έτος 2017 – 2018 και ορισμός ειδικοτήτων.
Εισηγήτρια Αντιδήμαρχος κα Ιφιγένεια Πετροπούλου

5.-Έγκριση ή μη της υπ’ αριθμ.: 51 / 2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Ν.Π.Δ.Δ. – Δημοτικός Οργανισμός, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.), που αφορά έγκριση Α΄ Τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων προϋπολογισμού έτους 2017 του Ν.Π.
Εισηγητής Πρόεδρος Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π. κ. Βάϊος Μπακαβέλος

6.-Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας.
Εισηγητής Πρόεδρος Δ. Σ. κ. Αθανάσιος Τσίντζας