Ειδήσεις

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πλαστήρα


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πλαστήρα την 27η Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επικαιροποίηση αποφάσεων του Δ.Σ. με τις οποίες συγκροτήθηκαν επιτροπές έτους 2016 και προσαρμογή στο νέο νομοθετικό πλαίσιο περί δημοσίων συμβάσεων έργων, προμηθειών και υπηρεσιών (Ν.4412/2016). (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2016. (Εισηγητής: κ. Σακελλαρίου Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου “Οδοποιία Κρυονερίου”. (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου “Ανακατασκευή γηπέδου Κρυονερίου”. (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με υποβολή πρότασης (Αίτησης Χρηματοδότησης) του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα για τη Σύσταση, Οργάνωση και Λειτουργία «Κέντρου Κοινότητας» στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 2.α του ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020 και της Πρόσκλησης με κωδικό 019 (Α/Α ΟΠΣ: 1663). (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παραχώρηση χρήσης χώρου στο πρώην Δημοτικό σχολείο Μορφοβουνίου για τη στέγαση του υπό ίδρυση Αστυνομικού Τμήματος Πλαστήρα. (Εισηγητής: Δήμαρχος )
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2016 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Λίμνης Πλαστήρα «ΕπιΝόηση» (Εισηγητής: κ. Γώγουλος Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση και απόδοση δαπανών  πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων. (Εισηγητής: κ. Γώγουλος Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για ανάκληση της 77/2016 απόφασης σχετικά με άσκηση από το Δήμο του δικαιώματος προτίμησης στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. (ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε.) και εκ νέου συζήτηση και λήψη απόφασης επί του θέματος. (Εισηγητής: κ. Γώγουλος Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
  10. Συζήτηση και λήψη απόφασης για προμήθεια α) αυτοκινήτου 4Χ4 και β) αλατοδιανομέα. (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  11. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα του Οικοδομικού Συνεταιρισμού «ΝΕΡΑΪΔΑ» ΣΥΝ.ΠΕ για κοπή επικίνδυνων δένδρων στον οικισμό Νεράιδας της Τ.Κ. Πεζούλας (Εισηγητής: κ. Μπουραζάς Πέτρος, Αντιδήμαρχος)
  12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για εκπροσώπηση του Δήμου από δικηγόρο στο Συμβούλιο της Επικρατείας (υπόθεση έργου αποχέτευσης λυμάτων ΟΤΑ λίμνης Ν. Πλαστήρα). (Εισηγητής: κ. Σακελλαρίου Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
  13. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τροποποίηση της 308/2015 απόφασης σχετικά με σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. (Εισηγητής: κ. Γώγουλος Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
  14. Συζήτηση και λήψη απόφασης για διαγραφές οφειλών. (Εισηγητής: κ. Σακελλαρίου Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
  15. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του κ. Στεργίου Θεόδωρου του Κωνσταντίνου για κοπή δέντρων. (Εισηγητής: κ. Μπουραζάς Πέτρος, Αντιδήμαρχος)

 

Ο Πρόεδρος

 

 

Θωμάς Στεργιόπουλος

Προηγούμενο άρθρο Δ. Βερίλλης : Δεν είναι Σλαβικής προέλευσης το όνομα της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Σύμβαση έργου με παιδίατρο προκήρυξε ο Δήμος Καρδίτσας