Ειδήσεις

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας


Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στις 28 Μαρτίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, στην  αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (Ηρώων Πολυτεχνείου 3, 3ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

ΘΕΜΑΤΑ:

  1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης   (23-2-2017).
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση Α΄ Τροποποίησης Προϋπολογισμού Επιμελητηρίου Καρδίτσας οικονομικού έτους 2017.
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη διοργάνωση της «15ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας» (ημερομηνία διοργάνωσης, προδιαγραφές προκήρυξης, θέμα έκθεσης, παράλληλες εκδηλώσεις).
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Επιμελητηρίου στην Γενική Συνέλευση της ΚΕΕ που θα πραγματοποιηθεί στη Δράμα 12-14/5/2017.
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα για οικονομική ενίσχυση της «4η Πανελλήνιας Συνάντησης Ομάδων Χορού ΑμΕΑ (με οποιαδήποτε αναπηρία) & Μεικτών Ομάδων – 2017».
  6. Συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου και ανάδειξη επιχειρηματικών εργαλείων για την ανάπτυξη του νομού, με σκοπό τη δημιουργία ατζέντας ενόψει της συνάντησης της Διοίκησης του Επιμελητηρίου με τον Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας.
  7. Διάφορα- Προτάσεις.

 

 

Ο Πρόεδρος

 

ΒΥΡΩΝ ΠΑΠΠΑΣ

Προηγούμενο άρθρο Δημήτρης Ρήτας: Ο Κολοκοτρώνης
Επόμενο άρθρο Μήνυμα του κ. Ορέστη Ψαχούλα για την εθνική επέτειο