Συνεχίζονται οι δράσεις για τους μικρούς μας φίλους στον «Φιλόνεικο»


Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι δραστηριότητες του CityCamp που διοργανώνονται στον «Φιλόνεικο». Αυτή την εβδομάδα, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στον αίθριο χώρο του Ιππικού Κέντρου, ενώ παράλληλα θα παίξουν και θα ψυχαγωγηθούν με παιχνίδια και δρώμενα. Παράλληλα θα ξεκινήσει και η υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Το άλογο ως διαδραστικό μέσο μάθησης», το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 4 Αυγούστου.

Την Τρίτη 22 Ιουλίου η Λέσχη 4Χ4 θα παρουσιάσει τη θεματική ενότητα «Εκτός δρόμου», όπου οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να δούνε και να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες που τα μέλη της λέσχης καλούνται να φέρουν εις πέρας όταν τα συμβατικά οχήματα αδυνατούν. Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις αποστολές που αναλαμβάνουν τα μέλη της Λέσχης σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, συνδυάζοντας έτσι το χόμπι με την εθελοντική τους προσφορά  προς το κοινωνικό σύνολο.

Την Πέμπτη 24 Ιουλίου, η Λέσχη Φωτογραφίας Κινηματογράφου Καρδίτσας, θα παρουσιάσει την θεματική ενότητα «Μαθαίνω να φωτογραφίζω». Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ιστορία της φωτογραφίας στο πέρασμα των χρόνων, την εξέλιξή της και τους βασικούς κανόνες της σωστής φωτογράφισης. Στη συνέχεια με τις φωτογραφικές μηχανές θα βρεθούν στην ύπαιθρο φωτογραφίζοντας διάφορα θέματα.

Για την δραστηριότητα της ΛΕΦΚΚ, ενημερώνουμε ότι τα παιδιά μπορούν να φέρουν μαζί τους τη φωτογραφική τους μηχανή, έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα απεριόριστων φωτογραφιών.

Το κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο για κάθε ημέρα είναι 5 ευρώ και περιλαμβάνει για τους συμμετέχοντες χυμό και γευστικές μπουκίτσες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 693270608 κος Ευάγγελος Θεολόγης.

«Φιλόνεικο» Καφέ – Ιππικό Κέντρο. 3ο χιλ Καρδίτσας – Σμοκόβου.

Προηγούμενο άρθρο Ιερά Αγρυπνία στη μνήμη της Αγ. Παρασκευής
Επόμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε ο 1ος Κύκλος της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας