Ειδήσεις

Τον Προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο τίμησαν οι αστυνομικοί


Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας η σημερινή καθώς οι αστυνομικοί τίμησαν τη μνήμη του Προστάτη του Σώματός τους Μεγαλομάρτυρα Άγιο Αρτέμιο.

elas-1

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της ημέρας και στην Καρδίτσα, με τους αστυνομικούς να παρακολουθούν με ευλάβεια την επίσημη δοξολογία που τελέστηκε το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κων/νου και Ελένης χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεου.

Ακολούθως, ανεγνώσθη η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και σε όλη την υπόλοιπη Θεσσαλία.

Στα πλαίσια αυτά, εξάλλου, κατά το διάστημα από 16 έως 20 Οκτωβρίου είχε πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι μισές από τις φιάλες αίματος, που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν σε παιδιά με μεσογειακή αναιμία.

Τέλος, από το προσωπικό των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και αναλώσιμα είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία την περασμένη Πέμπτη παραδόθηκαν στο παράρτημα του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Λάρισα, για τις ανάγκες των παιδιών που υποστηρίζονται απ’ αυτό.

 

Προηγούμενο άρθρο Ύποπτα σημάδια καρδιοπάθειας - Του Κων/νου Μανάκου
Επόμενο άρθρο Καθυστερεί το έργο Ύδρευσης από τη λίμνη Σμοκόβου