Ειδήσεις

Τους μαθητές του Γυμνασίου Ελασσόνας υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Μουζακίου


Τους μαθητές του Γυμνασίου Ελασσόνας υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Μουζακίου ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Κωτσός και συζήτησε μαζί τους για θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Δήμου και του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου.

Οι μαθητές επισκέφθηκαν το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, συνοδευόμενοι από καθηγητές τους και με την ευκαιρία αυτή ζήτησαν να έχουν συνάντηση με το Δήμαρχο την οποία δέχθηκε με χαρά ο Δήμαρχος κ. Κωτσός.

Στη συνάντηση παρούσες ήταν η Αντιδήμαρχος κ. Φασιανού, η πρόεδρος του ΝΠ Αθλητισμός Πολιτισμός κ. Ρούσσα, και τα στελέχη του ΚΠΕ κ.κ. Ντάνης και Γραμμένος.

«Σας ευχαριστώ πολύ για τη χαρά και την τιμή που μας κάνατε να επισκεφθείτε το Δήμο μας και το Δημαρχείο Μουζακίου. Το ΚΠΕ Μουζακίου είναι μία πολύ σημαντική δομή για  μας καθώς δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα να επισκεφθούν το Μουζάκι και να αποτελέσουν τους «πρεσβευτές» του Δήμους στις περιοχές τους. Επιπρόσθετα το ΚΠΕ επιτελεί σοβαρό περιβαλλοντικό έργο και προάγει την περιβαλλοντική συνείδηση στους μαθητές που το επισκέπτονται συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη κατανόηση των περιβαλλοντικών ζητημάτων και δημιουργώντας ενεργούς και ευαίσθητους πολίτες» επεσήμανε  ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός προς τους μικρούς μαθητές της Ελασσόνας και τους συνοδούς καθηγητές τους.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα
Επόμενο άρθρο Υπέροχη βραδιά κοπής πίτας για την ΙΡΑ