Το Βοτανολόγιο του Σωκράτη Βασιλάκου παρουσιάζεται στον Παλαμά


Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 11 πρωί, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Παναγιώτης Παλαμάς, ο Δήμος Παλαμά και  ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά οργανώνουν εκδήλωση όπου ο γεωπόνος-βοτανολόγος Σωκράτης Βασιλάκος παρουσιάζει το τρίτο του βιβλίο. Πρόκειται για ένα εγχειρίδιο με τίτλο ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΟ το οποίο περιέχει πολύ χρήσιμες πληροφορίες για τα βότανα καθώς και σύντομη αλλά περιεκτική περιγραφή για 33 βότανα με τις σχετικές έγχρωμες φωτογραφίες τους. Το παρουσιάζουν, εκτός από το συγγραφέα οι κ. Κώστας Έξαρχος γεωπόνος πρ. δήμαρχος Παλαμά και πρ. περιφερειάρχης, η κ. Σωτηρία Πατσιαλή γεωπόνος και η κ. Ντίκα Όλγα εκπρόσωπος του συλλόγου γυναικών Παλαμά. Θα χαιρετήσουν την εκδήλωση ο δήμαρχος κ. Γιώργος Σακελλαρίου και  η εκπρόσωπος του Συλλόγου γυναικών Παλαμά.

Για λόγους γνωριμίας και εξοικείωσης με τα δώρα της φύσης, κατά την άφιξη, θα σερβιριστεί ζεστό ρόφημα βοτάνων, και με την αποχώρηση θα διανεμηθούν δωρεάν σακουλάκια με αποξηραμένα βότανα και σπόρους.

Το εγχειρίδιο αυτό που έχει 64 σελίδες αποτελεί προϊόν πολύμηνης και επιμελημένης εργασίας, εκτυπώθηκε σε 3000 αντίτυπα και  σκοπό έχει να  πληροφορηθεί ο κόσμος για τα θαυματουργά αποτελέσματα των βοτάνων και γιαυτό πωλείτε στη συμβολική τιμή των 2 €. – τιμή κόστους..

 

 

Προηγούμενο άρθρο Είκοσι χρόνια δυναμικής παρουσίας συμπλήρωσε το ΚΠΕ Μουζακίου
Επόμενο άρθρο Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Φιλολόγου-Μουσικολόγου Σόνιας Κοζιού