Ειδήσεις

Το καλό συνδέει τους εργαζόμενους της Vodafone με την Action Aid και τα SOS


Mε κεντρικό μήνυμα “Το καλό μας συνδέει”, ηVodafone σχεδίασε και υλοποίησε δράσεις Εθελοντισμού για τους εργαζόμενους της, με στόχο την ενίσχυση κοινωφελών σκοπών και συγκεκριμένα του έργου της ActionAidΕλλάς στο Επίκεντρο, ενός χώρου που δημιουργήθηκε για να στηρίξει συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και των Παιδικών Χωριών SOS.

Περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι της Vodafone Ελλάδας προσέφεραν τον χρόνο και τις ικανότητές τους μαζί με τις πιο ζεστές και γιορτινές ευχές για την κατασκευή χειροποίητων παιχνιδιών για τα 200 παιδιά που υποστηρίζονται από τα προγράμματα του Επίκεντρου της ActionAid, αλλά και για την παρασκευή χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων, με την καθοδήγηση του chef Γιώργου Τσούλη. Παράλληλα, 36εργαζόμενοι από τα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείαςπροσέφεραν το χρόνο τους και την εμπειρία συμμετέχοντας στο 5νθήμερο Χριστουγεννιάτικο Bazaar των Παιδικών Χωριών SOS στο Σύνταγμα, όπου συγκεντρώθηκε ένα πολύ σημαντικό ποσό για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης των παιδιών σε όλη την Ελλάδα.

«Στη Vodafoneαποστολή μας είναι να συνδέουμε τον κόσμο για μια καλύτερη ζωή σήμερα και στο μέλλον. Με συνεχείς δράσειςεθελοντισμού κάνουμε πράξη την αποστολή αυτή συμβάλλοντας ως ConnectingforGoodPartnersστη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων των προγραμμάτων του Ιδρύματος Vodafone», σημείωσεη Νικόλ Ιωαννίδη, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της Vodafone Ελλάδας.

Από την πλευρά της ActionAid Ελλάς, ο Γεράσιμος Κουβαράς, Γενικός Διευθυντής, δήλωσε: «Με το Ίδρυμα Vodafone μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα: να φέρουμε την αλλαγή μέσα από την ανάδειξη μόνιμων και μακροπρόθεσμων λύσεων. Ο στόχος είναι η ενδυνάμωση των ευάλωτων ομάδων ώστε να αλλάξουν τη ζωή τους με τις δικές τους δυνάμεις. Πιστεύουμε βαθιά στο “μαζί” και σήμερα, στην ημέρα Εθελοντισμού Εργαζομένων της Vodafone, ζήσαμε όλοι μια μοναδική εμπειρία συνεργασίας και αλληλεγγύης που θα δώσει μεγάλη χαρά στα παιδιά του Επίκεντρου και τις οικογένειές τους».

Η Διευθύντρια Marketingκαι Εύρεσης Πόρων των Παιδικών Χωριών SOS, ΈλσαΣταθοπούλου δήλωσε: «Με το Ίδρυμα Vodafoneμας συνδέει μια μακρά σχέση φιλίας, υποστήριξης και αμοιβαίας εκτίμησης τόσο σε επίπεδο Ιδρύματος, όσο και σε επίπεδο ανθρώπων. Είναι πραγματικά συγκινητικό το πώςοι εργαζόμενοι της Vodafoneανταποκρίνονται σε κάθε κάλεσμά μας με κέφι, με ενθουσιασμό και μάλιστα και οι ίδιοι δημιουργούν ευκαιρίες για να υποστηρίξουν το έργο μας. Αυτό δείχνει ότι το κάνουν με την ψυχή τους και πραγματικά το πιστεύουν, για αυτό και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας».

Σε διάστημα ενός έτους συνολικά πάνω από 1200 εργαζόμενοι της Vodafone έχουν εργαστεί εθελοντικά σε δράσεις της εταιρίαςμε στόχο την ενίσχυση προγραμμάτων που υποστηρίζει το Ίδρυμα Vodafoneστην Ελλάδα.

Προηγούμενο άρθρο Υποβολή αιτήσεων ενίσχυσης – χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα Αλιείας & Θάλασσας
Επόμενο άρθρο Μάθημα ζωής από τα 1ο – 12ο Δημοτικά Σχολεία Καρδίτσας