Το νέο «σπίτι» του Κώστα Τσιάρα


Συνεχίζονται οι εκπλήξεις στις αποφάσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, για την επιλογή των προσώπων σε θέσεις ευθύνης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Επιλογές, που γίνονται χωρίς προηγούμενες δεσμεύσεις, ελεύθερα και αξιοκρατικά. Επιλογές, που όλοι γνωρίζουν πλέον, πως είχαν και καρδιτσιώτικη αναφορά με την επιλογή του Βουλευτή του νομού και πρώην υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Κώστα Τσιάρα, στον απαιτητικό ρόλο του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Αξιόμαχο κοινοβουλευτικό στέλεχος, μετριοπαθής πολιτικός με ενωτικό προφίλ, ο κ. Τσιάρας χαρακτηρίστηκε ως ο πιο κατάλληλος
για να συγκεράσει όλες τις τάσεις μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα, ώστε οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να ανταποκριθούν στις δύσκολες μάχες που έρχονται εντός και εκτός κοινοβουλίου. Ο Βουλευτής Καρδίτσας έχει ήδη κάνει «σπίτι» του την Βουλή, όπου περνά ατελείωτες ώρες. Το έργο του αλλά και το πάθος με το οποίο ανταποκρίνεται στα νέα καθήκοντά του δεν περνούν απαρατήρητα και χαίρουν θετικών σχολίων από τους υπόλοιπους συναδέλφους του.
Η επιλογή του κ. Κώστα Τσιάρα και η θερμή της
υποδοχή από τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ξύπνησαν αναμνήσεις από μία άλλη εποχή, όταν και πάλι η Καρδίτσα βρίσκονταν στο κέντρο των πολιτικών εξελίξεων. Την περίοδο 2000 – 2004, κατά την οποία ένας άλλος καρδιτσιώτης πολιτικός, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής κ. Δ. Σιούφας, θήτευσε με ιδιαίτερη επιτυχία στη συγκεκριμένη θέση, προετοιμάζοντας την επερχόμενη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κωνσταντίνου Καραμανλή το 2004.
Η Καρδίτσα, λοιπόν, για άλλη μια φορά πρωταγωνίστρια.

Προηγούμενο άρθρο Ημερίδα στην Καρδίτσα για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας
Επόμενο άρθρο Σκουρλέτης : Ξεχάστε την εκτροπή του Αχελώου