Τρίωρη στάση εργασίας από το Δασκάλους Καρδίτσας για το πρόβλημα στο 2ο Δημ. Σχολείο


Μετά από τα γεγονότα που συνέβησαν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας,  την αρνητική εικόνα που διαμόρφωσαν  τα  ΜΜΕ, την άρνηση της διοίκησης να πάρει άμεσα μέτρα για να λύσει το πρόβλημα και με δεδομένο ότι το κλίμα έχει πληγεί ανεπανόρθωτα και δεν ανατάσσεται πλέον μόνο με παιδαγωγικούς τρόπους, καλή διάθεση και ενδοσυνεννόηση, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας  προκηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας,  για την Παρασκευή 19-12-2014, από  08:00 έως 11:00,  ζητώντας :

  1. Την παρουσία της Περιφερειακής Διευθύντριας και της Διευθύντριας Εκπαίδευσης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο  Καρδίτσας,  για  να δοθεί άμεσα η λύση (σύμφωνα και με προηγούμενες αποφάσεις-αιτήσεις μας που ήδη σας έχουν κοινοποιηθεί).

 

  1. Να προστατευθούν οι συνάδελφοι του σχολείου ώστε να επιτελούν το λειτούργημά  τους, προς όφελος του μορφωτικού δικαιώματος των μαθητών, κάτι το οποίο επιτυγχάνεται μόνο όταν επικρατεί γαλήνη και πνεύμα συνεργασίας.

Καλούμε  όλους τους συναδέλφους  να συμμετέχουν στη στάση εργασίας  και να παραστούν στη συγκέντρωση  διαμαρτυρίας,  στις 19-12-14, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο,  στις 08:00, αλληλέγγυοι στους εκπαιδευτικούς, που καθημερινά εργάζονται συνειδητά, πράττοντας το καθήκον τους και επιτελώντας το παιδαγωγικό τους έργο.

Προηγούμενο άρθρο Εντυπωσιακές συναυλίες από το Πολυφωνικό Ωδείο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Πορεία με χαμόγελο - πολιτική με χιούμορ