10 ειδικότητες και 21 γιατροί συμβεβλημένοι με το ΠΕΔΥ στην Καρδίτσα


Δέκα ειδικότητες ιατρών που καλύπτουν ένα σημαντικό φάσμα της ιατρικής επιστήμης, συμβλήθηκαν με το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ.) στην Καρδίτσα. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας από τους 3.000 ιατρούς, οι 1.528 ιατροί υπέβαλλαν αίτηση για να συμβληθούν με τον Οργανισμό.  Οι ιατροί αυτοί έχουν πλέον την δυνατότητα 200 επισκέψεων τον μήνα και αποζημίωση 10 ευρώ το μήνα. Έτσι, το δίκτυο των συμβεβλημένων ιατρών του ΕΟΠΥΥ αγγίζει πλέον τις 6.500. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με τους ιατρούς του Π.Ε.Δ.Υ., που ανέρχονται στις 5.000, διασφαλίζεται πλήρως η πρόσβαση των ασφαλισμένων σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων. Μετά τη λήξη των αιτήσεων, όπως ανακοινώθηκε, οι γιατροί στην Καρδίτσα που είναι πλέον συμβεβλημένοι με το ΠΕΔΥ είναι οι παρακάτω:

  1. Δερματολόγος: Βασιλάκος Θωμάς
  2. Ενδοκρινολόγος: Μπακαλάκος Χαράλαμπος
  3. Νευρολόγος: Κολοβός Αθανάσιος
  4. Ουρολόγος: Καρπενησιώτης Γρηγόρης
  5. Οφθαλμίατρος: Λέμας Αριστείδης, Μπρουζούκης Χρήστος, Παπαδόπουλος Χρήστος, Παπαευαγγέλου Χρήστος
  6. Παθολόγος: Αντωνίου Τηλκέμαχος-Χρήστος, Αποστολόπουλος Ελευθέριος, Δημητριάδης Κων/νος, Μαύρη Χαρούλα, Μουσιώλης Αθανάσιος, Μπακαλάκος Θωμάς, Λάππας Απόστολος, Χάρμπας Δημήτριος, Χατζοπλάκης Κων/νος
  7. Παιδίατρος: Δημητράκης Δημήτριος
  8. Πνευμονολόγος: Νούκα Σταυρούλα
  9. Ψυχίατροι: Ριζογιάννης Χρυσόστομος
  10. ΩΡΛ: Βαφειάδης Απόστολος

Οι πολίτες -άσχετα εάν είναι ή όχι ασφαλισμένοι- θα μπορούν να επικοινωνούν με τους πενταψήφιους τηλεφωνικούς αριθμούς 14554, 14784, 14884 και 14900, από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ερώτηση Τσιάρα για τον αποκλεισμό χιλιάδων πολύτεκνων οικογενειών από τη δωρεάν διανομή τροφίμων
Επόμενο άρθρο Ξεκίνησε η νέα λουτρική περίοδος στα Λουτρά Σμοκόβου