Ειδήσεις

4ο Αντάμωμα των απανταχού Καλυβακιωτών, η επόμενη μέρα


Ανατέλλοντας η επόμενη μέρα και πριν ακόμη ξεθωριάσουν οι μνήμες από τα γεγονότα και τις συγκινήσεις που προκάλεσαν οι εκδηλώσεις για το 4ο  Αντάμωμα των Απανταχού Καλυβακιωτών, που πραγματοποιήθηκαν στα Καλυβάκια του Δήμου Παλαμά το τριήμερο 1-3 Σεπτέμβριου 2016, από τον Πολιτιστικό Σύλλογοτων Απανταχού Καλυβακιωτών « Ο ΝΟΣΤΟΣ», αισθάνομαι την ανάγκη ως πρόεδρος του συλλόγου και εκ μέρους όλου του Δ.Σ. να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχή υλοποίηση των εκδηλώσεων μας και συγκεκριμένα:

  • Την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Δήμο Παλαμά, καθώς και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας για την συμβολή τους και την υποστήριξη τους στην όλη διοργάνωση.
  • Τους ιερείς που παραβρέθηκαν και τέλεσαν με κατάνυξη την ακολουθία του Εσπερινού, καθώς και τον εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας π. Κων/νο Γιολδάση.
  • Την πρόεδρο του Δ.Σ. «Ο ΕΥΡΥΠΥΛΟΣ» κ. Παναγιώτα Σουλιώτη για την πρόθυμη ανταπόκρισή της στο κάλεσμά μας για τη συμμετοχή του τελευταίου στον 1° ποδηλατικό γύρο που διεξήχθη στις 2 Σεπτέμβρη 2016.
  • Τον καραγκιοζοπαίχτη κ. Δημήτριο Καραμαγκιόλα που με την ωραία παράσταση του Θεάτρου Σκιών που παρουσίασε, διασκέδασε μικρούς και μεγάλους φίλους του Καραγκιόζη.
  • Τον Διευθυντή του ΕΣΥ Παλαμά κ. Ιωσήφ Χρούμπ για την ιατρική υποστήριξη που παρείχε κατά την διάρκεια του ποδηλατικού γύρου.
  • Την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, το τμήμα τροχαίας Καρδίτσας και το Αστυνομικό Τμήμα Παλαμά για την αστυνομική επιτήρηση της διαδρομής του ποδηλατικού μας γύρου. Η ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας ήταν άμεση και αποτελεσματική και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι αυτό.
  • Τον δάσκαλο Βυζαντινής Μουσικής χορωδίας Παλαμά κ. Ιωάννη Ντελή και μέσω αυτού όλη τη χορωδία του για την πρόθυμη ανταπόκρισή τους και την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις μας.
  • Τον πρόεδρο του χορευτικού ομίλου Παλαμά «Οι Καραγκούνηδες», κ. Παπαθανασίου Αθανάσιο, καθώς επίσης και τονχοροδιδάσκαλο κ. Επαμεινώνδα Στυλόπουλο, οι οποίοι μας χάρισαν με τους χορευτές τους ωραίες στιγμές.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης οφείλονται:

  • Στους Φουστανελοφόρους «Ράξας» Τρικάλων που με τις ωραίες φορεσιές τους, τα καριοφίλια του 1821 και τον ωραίο χορό τους, σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης στους παρευρισκόμενους.
  • Στους χορευτές του χορευτικούκαταγραφικούσυλλόγου «Χορός και τόπος», και στονδάσκαλό τους κ. Σωτήρη Σιόζο που ανταποκρίθηκανπρόθυμα και αφιλοκερδώς στις εκδηλώσεις μας και μας χάρισανωραίεςχορευτικές «φιγούρες».
  • Τους εθελοντές Καλυβακιώτες και Καλυβακιώτισσες καθώς και τα νεαρά Καλυβακιωτόπουλα για την μεγάλη βοήθεια που προσέφεραν στη διοργάνωση και προετοιμασία των εκδηλώσεων.
  • Τα μέλη όλου του Δ.Σ. του συλλόγου μας γιατί «ξόδεψαν» πολύ κόπο και χρόνο που δεν τους περίσσευε για να φέρουν σε πέρας την προσπάθεια μας αυτή.

Τέλος, να ευχαριστήσω όλους τους Καλυβακιώτες και Καλυβακιώτισσες αλλά και τους φίλους του Συλλόγου που αγκάλιασαν τις εκδηλώσεις μας με θέρμη και αγάπη και ανταποκρίθηκαν με αθρόα προσέλευση σ’ αυτές.

Προηγούμενο άρθρο Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου – Αγ. Αναργύρων Κρανιάς Μουζακίου : Προσκυνηματική εκδρομή
Επόμενο άρθρο Αποτελέσματα του 6th Open Chess Tournament