Αγιασμός στα σχολεία του Δήμου Μουζακίου


  Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς παρουσία του Δημάρχου Μουζακίου κ. Κωτσού, του προϊσταμένου του 3ου Γραφείου Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Γκέκα, του Αντιδημάρχου κ. Γκούμα, των μαθητών και πολλών γονέων.

Μετά τον αγιασμό, ο Διευθυντής του σχολείου κ. Γκαραβέλας Δημήτρης αναφερόμενος στη νέα σχολική χρονιά κάλεσε τους μαθητές να προσπαθήσουν μ’ όλες τους τις δυνάμεις και να αγαπήσουν το διάβασμα και το βιβλίο. Καλωσόρισε τα πρωτάκια και ευχήθηκε σ’ όλους τους μαθητές καλή σχολική χρονιά.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος κ. Κωτσός στην ομιλία του μετά τις ευχές για καλή σχολική τόνισε: «Η δημοτική μας αρχή αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο της παιδείας στη σύγχρονη κοινωνία, επενδύει σημαντικά ποσά στην αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα παιδιά του Δήμου μας. Κατασκευάσαμε 3 νέα σχολεία στο Μουζάκι, επισκευάζουμε το σύνολο των σχολείων μας βελτιώνοντας αισθητά τις κτιριακές μας υποδομές. Τέλος μέσω του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ θα κάνουμε παρεμβάσεις και σε σχολεία μειώνοντας τις ενεργειακές απώλειες και βελτιώνοντας τα συστήματα θέρμανσής των. Τέλος σας εύχομαι σ’ όλους, μαθητές, δασκάλους και γονείς η φετινή χρονιά να είναι γεμάτη με υγεία και επιτυχίες»

            Ο Προϊστάμενος  του 3ου Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γκέκας μεταξύ των άλλων , αναφέρθηκε στα  αναγκαία μέτρα που έλαβε το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων  για την καλύτερη οργάνωση  και την εύρυθμη λειτουργία  των Σχολικών Μονάδων για  τη νέα σχολική χρονιά . Στην άριστη  συνεργασία  με την Τοπική Αυτοδιοίκηση την περσινή χρονιά, καλωσόρισε τα πρωτάκια  και ευχήθηκε  η νέα σχολική χρονιά να είναι αποτελεσματική  και καρποφόρα.

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση Ταλιαδούρου με εκπαιδευτικούς της Δ/θμιας Εκπαίδευσης
Επόμενο άρθρο Ο Ελληνικός λαός θα επιλέξει την υπευθυνότητα