Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών σε άπορους μαθητές στο Δήμο Μουζακίου


Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών θα παραδίδονται σε άπορους μαθητές του Δήμου Μουζακίου μετά την άκρως ευγενική προσφορά της Ένωσης Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Καρδίτσας.

Συγκεκριμένα η Ένωση  Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Καρδίτσας με επιστολή της προς το Δήμο Μουζακίου γνωστοποίησε την πρόθεση του συνόλου των μελών της να συμμετάσχουν σ’ ένα πρόγραμμα βοήθειας των άπορων παιδιών του Δήμου Μουζακίου το οποίο θα μπορούσε να ονομαστεί «Κοινωνική Ξενόγλωσση Εκπαίδευση»

Έτσι γίνεται γνωστό σ’ όλες τις άπορες οικογένειες του Δήμου Μουζακίου που έχουν παιδιά στη μαθητική ηλικία ότι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να παρακολουθήσουν μαθήματα ξένων γλωσσών. Στη συνέχεια η Ένωση Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Καρδίτσας θα κατανείμει αυτά τα παιδιά σε φροντιστήρια που έχουν έδρα το Δήμο Μουζακίου ώστε να διδάσκονται δωρεάν

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός επικροτώντας αυτή την άριστη πρωτοβουλία απέστειλε προς την Ένωση Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Καρδίτσας την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή

 

ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

  

C: ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

                                                                     ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Ν.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

                                                                     Μπαϊρακτάρη 32

                                                         Τ.Κ. 431 00 ΚΑΡΔΙΤΣΑ

 

Στη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε , η ευγενική σας χειρονομία να προσφέρετε δωρεάν διδασκαλία ξένων γλωσσών σε μαθητές απόρων οικογενειών του Δήμου μας, θα ελαφρύνει τον οικογενειακό προϋπολογισμό και θα δώσει λύση στα πιθανά αδιέξοδα αυτών.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την κίνησή σας αυτή και ευχόμαστε να γίνει πρότυπο προσφοράς και για άλλους φορείς και σας γνωρίζουμε ότι από τη μεριά μας θα κάνουμε ότι χρειάζεται ώστε οι μαθητές να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν το πρόγραμμά σας.

Επίσης θα μας βρείτε αρωγούς σε οτιδήποτε χρειαστείτε από εμάς.

Εντός των προσεχών ημερών θα φροντίσουμε να σας αποσταλεί κατάσταση με άπορους μαθητές (κατά τάξη), για τον προγραμματισμό του έργου σας.

 

                                                                   Με ιδιαίτερη τιμή

                                                                   Γεώργιος Κωτσός

                                                                  Δήμαρχος Μουζακίου

 

Όσοι μαθητές άπορων οικογενειών επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Δήμο Μουζακίου στο Τηλ. 2445043243.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ξεκίνησε για άλλη μια χρονιά η περιοδεία του ειδικά διαμορφωμένου τουριστικού λεωφορείου για την προβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Τελευταία εβδομάδα εγγραφών για το Μουσικό Γυμνάσιο Καρδίτσας