Ολοκληρώθηκε η επεξεργασία στοιχείων των νεφροπαθών από την Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας


Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επεξεργασίας των στοιχείων των νεφροπαθών – δικαιούχων του προνοιακού επιδόματος από την Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας (Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας), γεγονός που την κατατάσσει μεταξύ των πρώτων Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, που πραγματοποίησαν έγκαιρα όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Ήδη οι σχετικές καταστάσεις με τα ονόματα των δικαιούχων έχουν αποσταλεί στο τραπεζικό σύστημα «Δίας» και εναπόκειται πλέον στο αρμόδιο υπουργείο, να πιστώσει τα χρήματα στους λογαριασμούς των νεφροπαθών.

Η αρμόδια διεύθυνση της Αντιπεριφέρειας Καρδίτσας εργάστηκε με εντατικούς ρυθμούς, ώστε να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση και ολοκλήρωσε πολύ γρήγορα τον έλεγχο των καταστάσεων των νεφροπαθών, με στόχο την ανακούφισή τους.

Σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ Β. Τσιάκος δήλωσε: « Στεκόμαστε με μεγάλο σεβασμό και ευαισθησία, δίπλα στα προβλήματα υγείας των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Με εντολή του Περιφερειάρχη  η Διεύθυνση Υγείας της Περ. Ενότητας έκανε μεγάλη προσπάθεια να ολοκληρώσει το ταχύτερο δυνατό την επεξεργασία των στοιχείων που μας ζητούσε το αρμόδιο υπουργείο, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η καταβολή του προνοιακού επιδόματος, στους νεφροπαθείς της περιοχής μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους για την άμεση ανταπόκριση τους. Εκτιμώ ότι άμεσα θα αρχίσει και η καταβολή του επιδόματος, που τόσο ανάγκη έχουν οι νεφροπαθείς».

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα κωνωποκτονίας εφαρμόζει η αντιπεριφέρεια Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών στο Δήμο Μουζακίου