Εγκατάσταση αναμεταδοτών στο δ.δ. Πορτής


Ανακοίνωση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτή Καρδίτσας κ. Δημήτρη Σιούφα σχετικά με την εγκατάσταση αναμεταδοτών κρατικών καναλιών στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πορτής του Δήμου Μουζακίου:

 «Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός με επιστολή του στις 3 Δεκεμβρίου 2008 μας ενημέρωσε για την αναγκαιότητα εγκατάστασης αναμεταδοτών κρατικών καναλιών για την εξυπηρέτηση των ορεινών Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Μουζακίου (Βατσουνιά, Δρακότρυπα, Πευκόφυτο, Πορτή).

 Μετά την εξέταση του θέματος από την ΕΡΤ, ο Πρόεδρός της κ. Χρήστος Παναγόπουλος, μας ενημέρωσε ότι πρόκειται να αποσταλεί άμεσα στην περιοχή συνεργείο τεχνικών, που θα προβούν το συντομότερο δυνατό στην εγκατάσταση των αναμεταδοτών στην τοποθεσία Παλαιόκαστρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Πορτής.

Με την εγκατάσταση των αναμεταδοτών αναβαθμίζεται η ποιότητα του σήματος των κρατικών καναλιών που λαμβάνουν οι συμπολίτες μας στις ορεινές περιοχές του Δήμου Μουζακίου.»

Η επιστολή του Δημάρχου Μουζακίου, είχε ως εξής :

 « Σας  γνωρίζουμε ότι την 5.10.2007 απευθυνθήκαμε με το υπ’ αρίθ. 10802 έγγραφό μας στην ΕΡΤ Α.Ε. Δ/νση Έρευνας & Τεχνολογίας, προκειμένου να γίνει εγκατάσταση αναμεταδοτών κρατικών καναλιών στα ορεινά Δημοτικά Διαμερίσματα Βατσουνιάς, Δρακότρυπας, Πευκοφύτου και Πορτής, λόγω λήψης κακής εικόνας. Η ΕΡΤ ΑΕ με το υπ’ αρίθ. 17914/9.10.2008 έγγραφό της, απήντησε θετικά για την εγκατάσταση αναμεταδοτών.

Την 2.12.2008 τεχνικός της ΕΡΤ επισκέφθηκε το Δήμο μας και μετά από αυτοψία που διενήργησε στα ανωτέρω Δημοτικά Διαμερίσματα, επέλεξε ως κατάλληλο σημείο τοποθέτησης αναμεταδοτών ΕΡΤ1, ΝΕΤ και ΕΡΤ3 την τοποθεσία Παλαιόκαστρο του Δ.Δ. Πορτής επειδή “προσφέρεται λήψη εικόνας των υπολοίπων Διαμερισμάτων. Πέραν τούτων, υπάρχει οικίσκος με ρεύμα που διευκολύνει άνετα την τοποθέτηση των αναμεταδοτών”.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες για την άμεση τοποθέτηση των αναμεταδοτών»

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Παμίσου
Επόμενο άρθρο Ο αγώνας θα συνεχιστεί στα Τέμπη στις 20 Δεκέμβρη