Ειδήσεις

O Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα στον ΣΘΕΒ


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας – Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα διοργανώνουν επιχειρηματική συνάντηση παρουσία του Πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα κο  Christophe CHANTEPY και του Διευθυντή της Οικονομικής Αποστολής Business France Ελλάδα , κο  M. Pierre LIGNOT  την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 και ώρα 15.00 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΘΕΒ.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της Οικονομικής Αποστολής Βusiness France.Η Business France αποτελείται από μία διεθνή ομάδα καταρτισμένων επαγγελματιών και προσφέρει τη συνδρομή της στα αναπτυξιακά σχέδια των γαλλικών επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Με γνώμονα τη βέλτιστη συνεργασία των γαλλικών επιχειρήσεων σε περιφερειακό επίπεδο, η Οικονομική αποστολή Business France εργάζεται σε συνεργασία με το δίκτυο των τοπικών εταίρων της, με τους οποίους συντονίζει τις συλλογικές δράσεις προώθησης στο πλαίσιο του «Προγράμματος Γαλλία», τους Συμβούλους Εξωτερικού Εμπορίου της Γαλλίας (CCEF), την Οικονομική Υπηρεσία και τις άλλες υπηρεσίες της Πρεσβείας της Γαλλίας σε κάθε χώρα.

Oι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων μελών του ΣΘΕΒ, θα έχουν την ευκαιρία να διεξάγουν έναν γόνιμο διάλογο με τους εκπροσώπους της Business France με στόχο μια εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών.

Πριν την επιχειρηματική συνάντηση  Εκπρόσωποι της Business France θα επισκεφθούν επιχειρήσεις της περιοχής, μέλη του ΣΘΕΒ προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά το επιχειρηματικό γίγνεσθαι.

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ηρωίνης
Επόμενο άρθρο Ανοιχτή ημερίδα του ΤΕΙ Θεσσαλίας