Ειδήσεις

Έκτακτη επιχορήγηση 950.000 ευρώ στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα


Στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, διοίκηση και στελέχη της υπηρεσίας, παρά τις αντίξοες συνθήκες, (κορωνοϊός, συνέπειες των πλημμυρών του ΙΑΝΟΥ, των καθιζήσεων αλλά και της υποστελέχωσης) εργάζονται μεθοδικά και με αποφασιστικότητα διεκδικούν την αποκατάσταση των υποδομών. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η απορρόφηση 1.600.000 ευρώ, ενώ υποβλήθηκε νέο τεχνικό δελτίο με έργα αποκατάστασης υδρευτικών δικτύων, δρόμων, τοίχων αντιστήριξης, κ.α., Ήδη εγκρίθηκε συμπληρωματική πίστωση 950.000 ευρώ.

Παράλληλα συντάσσονται μελέτες για το τρίτο τεχνικό δελτίο, στο οποίο θα συμπεριληφθούν τα υπόλοιπα έργα.  Καθοριστική για την χρηματοδότηση ήταν η επίσκεψη του μέχρι πρότινος υπουργού Εσωτερικών κ. Τ. Θεοδωρικάκου, ο οποίος ενημερώθηκε από τον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Νάνο για το μέγεθος της καταστροφής. Επίσης σημαντική ήταν και η επίσκεψη του Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής κ. Τριαντόπουλο στο Δήμο, αλλά και η πολιτική στήριξη των αιτημάτων από τον υπουργό δικαιοσύνης κ. Κ. Τσιάρα, τη βουλευτή και δημότισσα κ. Ασ. Σκόνδρα και τον κ. Γ. Κωτσό.

 

Προηγούμενο άρθρο Οι συμμετέχοντες στη λαϊκή αγορά των Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Γιατί η περιφερειακή αρχή δεν προχώρησε στην ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου;