Έναρξη των μαθημάτων κολύμβησης στα δημοτικά σχολεία της Καρδίτσας

27 Οκτωβρίου 2016

Την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 ξεκίνησαν επίσημα να υλοποιούνται  τα μαθήματα της κολύμβησης στην Γ΄ τάξη των δημοτικών σχολείων  για το σχ. έτος 2016-17.

Με μεγάλη χαρά οι μικροί μαθητές του 9ου δημοτικού σχολείου της πόλης μας, ήταν οι πρώτοι που επισκέφθηκαν το κολυμβητήριο του (Δ.Ο.Π.Α.) Καρδίτσας και δοκίμασαν την πρώτη τους εμπειρία στο άθλημα.

Οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Σωτήρης Καρκαλέτσης, Χρύσα Ανδρεοπούλου και Ελένη Φαντέλα που ανέλαβαν την ευθύνη για την  διδασκαλία των μαθημάτων, ενημέρωσαν και κατατόπισαν με κάθε λεπτομέρεια τους μαθητές για την διαδικασία και τον τρόπο χρήσης της πισίνας και των κανόνων λειτουργίας του κολυμβητηρίου και στην συνέχεια προχώρησαν στην διδασκαλία των πρώτων στοιχείων του μαθήματος.

Σε όλη την διάρκεια του μαθήματος, οι μικροί μαθητές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για την συμμετοχή τους και στο τέλος, φάνηκαν φανερά ικανοποιημένοι από την επαφή τους με το υγρό στοιχείο.

Στην έναρξη του προγράμματος των μαθημάτων κολύμβησης παραβρέθηκαν, ο Δ/ντης Δ/θμιας Εκπ/σης Καρδίτσας Μιχάλης Παπανούσκας, ο σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Βασίλης Μέλλος και ο υπεύθυνος της Ομάδας Φυσικής Αγωγής Τάσος Τρίμμης.

Ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς που θα υλοποιήσουν το πρόγραμμα για το τρέχον σχ. έτος και εκφράζουμε κάθε αισιοδοξία για την πλήρη επιτυχία του.

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Ιανουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC