Ειδήσεις

Ένας χρόνος Fashion City Outlet: O Γενικός Διευθυντής του εκπτωτικού κέντρου Μίνωας Δρακάκης μιλά στην εφημερίδα «Γνώμη»


Το εκπτωτικό κέντρο Fashion City Outlet κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας και ετοιμάζεται να γιορτάσει ταυτόχρονα με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και τη μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της πρώην τραγουδίστριας των Vegas Μελίνας Μακρή.

Επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους λειτουργίας του εκπτωτικού κέντρου Fashion City Outlet, ο Γενικός Διευθυντής κ. Μίνωας Δρακάκης μιλά στην εφημερίδα «Γνώμη»

Ο κ. Δρακάκης χαρακτηρίζει επιτυχημένη τη χρόνια με υψηλή επισκεψιμότητα και αναφέρεται στις προοπτικές που διανοίγονται για τη λειτουργία του εμπορικού κέντρου με την προσθήκη νέων καταστημάτων.

  1. Αυτές τις ημέρες το Fashion City Outlet κύριε Δρακάκη κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας. Είστε ευχαριστημένος από την έως σήμερα πορεία του;

Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Θεσσαλίας για την στήριξη του στο Εκπτωτικό μας Κέντρο. Το γεγονός αυτό αποτελεί και την μεγαλύτερη ευχαρίστηση μας. Μάλιστα η στήριξη του κόσμου ηταν τέτοια ώστε να δημιουργεί σε εμάς την ευθύνη να προσπαθούμε καθημερινά να βελτιώνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, τόσο στο επίπεδο της καταναλωτικής εμπειρίας όσο και στο επίπεδο τιμών Outlet, της ποικιλίας καταστημάτων, προϊόντων, και επιλογών διασκέδασης.

 

 2. Με ποιο τρόπο θα γιορτάσετε εορτασμό του ενός έτους λειτουργίας του Fashion City Outlet;

Ο εορτασμός του ενός έτους λειτουργίας μας θα γίνει σε συνδυασμό με την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και το άναμμα του δέντρου μας, με μια μοναδική συναυλία από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, στις 6:30 το απόγευμα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η πρώην τραγουδίστρια των Vegas Μελίνα Μακρή, θα γιορτάσουνε μαζί με τους φίλους και επισκέπτες του FashionCityOutlet την διπλή αυτή γιορτή.

Η εκδήλωση αυτή θα ενισχυθεί και με την προωθητική ενέργεια «HappyHour» που θα διαρκέσει από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα οι καταναλωτές θα έχουν επιπλέον προσφορά -10% για κάθε αγορά τους από τα καταστήματα του Fashion City Outlet που θα έχουν την σχετική σήμανση.

 

 

  1. Θεωρείτε ως εκ τούτου ότι το εμπορικό κέντρο ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των καταναλωτών;

Θεωρούμε ότι σε πρώτο βαθμό ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις των καταναλωτών, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας ανανεώνοντας το FashionCityOutlet αφουγκραζόμενοι τα μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά από τους επισκέπτες μας αλλά και από τους ακολούθους μας στα Social Media.

 

 

  1. Μιλήστε μας για την επισκεψιμότητα. Είναι ικανοποιητική; Ανταποκρίνεται στους στόχους που είχατε θέσει εξ αρχής;

Για την περιοχή  μας, την Θεσσαλία, 1,6 εκατομμύρια επισκέπτες μέσα σε έναν χρόνο δεν θα μπορούσε παρα να θεωρηθεί ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.Λαμβάνοντας δε υπόψη μας ότι ένα εκπτωτικό κέντρο «ωριμάζει» μετα τα πρωτα 2 χρόνια λειτουργίας του, τότε νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι για το μέλλον.

 

 

  1. Έχει καταγραφεί το αν το Fashion City Outlet το προτιμούν καταναλωτές από τη Λάρισα ή από άλλες πόλεις της Θεσσαλίας; Μπορείτε να μας δώσετε στοιχεία ως προς το προφίλ του καταναλωτή που επισκέπτεται το FashionCityOutlet;

Λόγω του ότι το FashionCityOutlet βρίσκεται σε προνομιακή θέση στην είσοδο της πόλης, κοντά στις κύριες οδικές αρτηρίες, με δωρεάν 1.600 θέσεις στάθμευσης και μόλις 1 ώρα μακριά από τις μεγάλες θεσσαλικές πόλεις, αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες από όλη την Θεσσαλία και σίγουρα και την πόλη της Λάρισας. Οι επισκέπτες μας, σύμφωνα με την σχετική έρευνα  που πραγματοποιήσαμε πρόσφατα, είναι κύρια από 25 έως 44 ετών, κυρίως οικογένειες, όλων των εισοδηματικών επιπέδων/τάξεων, που έρχονται από όλη την Θεσσαλία αλλά και από την Φθιώτιδα, την Πιερία και την Κοζάνη. Ουσιαστικά οι επισκέπτες του εκπτωτικού μας κέντρου είναι ολοι αυτοί που υπο άλλες συνθήκες θα επισκέπτονταν την Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη για να κανουν τις αγορές τους από κάποιο άλλο αντίστοιχου τύπου Outlet.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως το Fashion City Outlet φιλοξενεί καταστήματα τα οποία είναι τα μοναδικά σε όλη την Θεσσαλία και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο οι επισκέπτες του έρχονται από όλους τους Νομούς της Θεσσαλίας, αλλά και από την Κατερίνη, την Λαμία και την Κοζάνη. Φιλοξενούμε το μοναδικό κατάστημα MEDIAMARKTστη Θεσσαλία, έναν ηγέτη στην ελληνική αγορά ηλεκτρικών προϊόντων και προϊόντων τεχνολογίας για όλη την οικογένεια.Το μοναδικό ADIDAS FACTORY STORE με αθλητικά είδη για όλους σε μοναδικές outletτιμές προσφορών όλο τον χρόνο. Το μοναδικό κατάστημα GUESS Outlet με γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα και αξεσουάρ σε μοναδικές τιμές outlet. Το μοναδικό στη Θεσσαλία κατάστημα της διεθνούς φήμης εταιρείας BROOKS BROTHERS με ρούχα που φόρεσαν από το 1818 έως σήμερα οι 40 από τους 45 Προέδρους της Αμερικής.Το μοναδικό Super Marke tBAZAAR με πολύ ανταγωνιστικές τιμές προϊόντων στην λιανική αλλά και την χονδρική πώληση. Επιπλέον, μέσα στον Δεκέμβριο αναμένουμε να ανοίξει και το μοναδικό κατάστημα στη Θεσσαλία της  παγκοσμίως γνωστής εταιρείας LCWΑΙΚΙΚΙ, με 982 καταστήματα σε 47 χώρες, οπού οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν ποιοτικά ρούχα και αξεσουάρ για όλη την οικογένεια, αλλά και είδη σπιτιού, σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

Επίσης, το κομμάτι της διασκέδασης, και των επιλογών ψυχαγωγίας που προσφέρει το FashionCityOutlet, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους επισκέπτες μας.

Το Εκπτωτικό μας Κέντρο έχει την χαρά να φιλοξενεί το μοναδικό VILLAGE CINEMAS στην περιοχή της  Λάρισας καθώς και το VOLTAFUNTOWN, τον μεγαλύτερο Παιδότοπο σε όλη την Θεσσαλία και τον μοναδικό με δυνατότητα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου παιχνιδιού. Σε συνδυασμό, η μεγάλη ποικιλία των χώρων εστίασης του FoodCourt, όπου κάποιος μπορεί να φάει από σουβλάκι, πίτσα, burger και μακαρόνια, μέχρι…σούσι μας δίνει την δυνατότητα να απευθυνθούμε σε ένα ακόμη πιο διευρυμένο κοινό επισκεπτών.

  

  1. Ένα από τα προβλήματα που είχαν επισημανθεί αναφορικά με τη λειτουργία του εμπορικού κέντρου ήταν το ζήτημα της ανοιχτής στέγης που δεν επέτρεπε αγορές κατά τη διάρκεια των ημερών με βροχή και χαμηλές θερμοκρασίες. Έχει αντιμετωπιστεί αυτό;

Όπως πιθανόν θα έχετε διαπιστώσει το τελευταιο διάστημα το FashionCityOutlet είναι ενας προστατευμένος εμπορικός χώρος ο οποίος όταν οι καιρικές συνθήκες το απαιτούν εχει την δυνατότητα να κλείνει, και ετσι θα συνεχίσει την λειτουργία του. Το Εκπτωτικό μας Κέντρο έχει τη δυνατότητα να κλείνει την οροφή του όταν οι καιρικές συνθήκες το απαιτούν αλλά και να ανοίγει την οροφή του σε ηλιόλουστες ημέρες όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν.

 

  1. Ποιες είναι οι προοπτικές ανάπτυξης του εμπορικού κέντρου; Θα προστεθούν κι άλλα καταστήματα; Υπάρχει σε εξέλιξη πρόγραμμα περαιτέρω ανάπτυξης;

Υπάρχουν ήδη προγραμματισμένα νέα ανοίγματα καταστημάτων μέχρι το τέλος του  χρόνου και μάλιστα με γνωστά καταστήματα και επώνυμες μάρκες που έρχονται για πρώτη φορά στην περιοχή της Θεσσαλίας. Στόχος μας είναι για το 2020 να εμπλουτίσουμε το μείγμα μας με εταιρείες και είδη πουσυνάδουν με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της θεσσαλικής αγοράς. Άλλωστε, όπως έχει ειπωθεί ξανά, το FashionCityOutlet δεν λειτουργεί ανταγωνιστικά στις τοπικές αγορές, αλλά συμπληρωματικά σε αυτές καθώς προσφέρει μια επιπλέον επιλογή, αυτή των προϊόντωνOutlet, προσφέροντας στους καταναλωτές της Θεσσαλίας επώνυμα brandσε εκπτωτικές τιμές όλο τον χρόνο.

Προηγούμενο άρθρο Τι θα δούμε φέτος στις 112 εκδηλώσεις του Μύλου των Ξωτικών
Επόμενο άρθρο Η Θεσσαλία Πράσινη Περιφέρεια για τον Προϋπολογισμό