Ένα ακόμη θετικό μήνυμα από την Οργανωτική Ομάδα του Ανταλλακτικού Παζαριού

30 Δεκεμβρίου 2011

Η οργανωτική ομάδα του ανταλλακτικού παζαριού προχώρησε αυτές τις μέρες των γιορτών σε μια ακόμη δράση θέλοντας να δώσει ένα θετικό μήνυμα αλληλεγγύης και αισιοδοξίας. Σε συνεργασία λοιπόν με τοπικές επιχειρήσεις και την Ένωση συντακτών Θεσσαλίας προχώρησε στην συγκέντρωση τροφίμων και την δημιουργία πακέτων με αυτά τα τρόφιμα, τα οποία στη συνέχεια διανεμήθηκαν από τα στελέχη του «Βοήθεια στο Σπίτι» σε οικογένειες της περιοχής μας. Στο κάλεσμα λοιπόν των οργανωτών οι τοπικές επιχειρήσεις και μόνο αυτές ανταποκρίθηκαν άμεσα, δίνοντας το μήνυμα πως μόνο στηριζόμενοι στις τοπικές δυνάμεις και με συνεργασία και καλή διάθεση μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, τα οποία στην αρχή φαντάζουν ίσως δύσκολα και άπιαστα. Με τον τρόπο αυτό λοιπόν συγκεντρώθηκαν κάποια τρόφιμα, ενώ τα υπόλοιπα αγοράστηκαν από μικρές τοπικές αποθήκες τροφίμων αποφεύγοντας τους ανώνυμους πολυεθνικούς «ναούς» της κατανάλωσης.

Θα πρέπει λοιπόν να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις Agroland Α.Ε. των αδελφών Κατσή, την επιχείρηση αλλαντικών Τσιανάβας ΑΒΕΕ του Βασίλη και της Εύης Τσιανάβα, το κατάστημα βιολογικών προιόντων «Βαλσαμο» του Τάσου Σπυρίδη, την επιχείρηση γεωπονικών υπηρεσιών ΧΑΤΖΗΣ του Δημήτρη Χατζή, το κρεοπωλείο ΨΑΡΡΗΣ της οικογένειας Ψαρρή, την επιχείρηση παραγωγής βιολογικών ζυμαρικών ΔΗΜΗΤΗΡ των αδελφών Μουλιάκου και το κατάστημα «Φως + Τέχνη» των Νίκου και Λίλας Νικολάου.. Να ευχαριστήσουμε επίσης τον Γιώργο Καραμήτρο για την προμήθεια και την παρασκευή του ζεστού κρασιού που κράτησε ζεστή παρέα στους επισκέπτες λίγο καιρό πριν κατά τη διάρκεια του ανταλλακτικού παζαριού.

Ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δώσουμε και να τονίσουμε την οικονομική στήριξη που είχαμε από την Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας/ Στ. Ελλάδος/Εύβοιας, στην προσπάθειά μας για την συλλογών των τροφίμων, προσπάθεια οποία χωρίς την δική τους συμβολή θα ήταν πολύ πολύ φτωχότερη. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε τέτοιες κινήσεις αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα και αξία.

Η ομάδα του Ανταλλακτικού Παζαριού δίνει έμφαση σε ένα πλαίσιο αξιών που εστιάζει στην ανθρώπινη επαφή, την ειλικρίνεια, την αλληλεγγύη, την δημιουργικότητα, την προσφορά και την ομαδικότητα και υπενθυμίζει στους συμπολίτες μας πως όλοι μαζί μπορούμε κάνουμε πάρα πολλά και σημαντικά πράγματα. Μόνο  η φαντασία μας μπορεί να μας βάλει τα όρια. Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους.

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Μάρτιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031EC