Έργα συντήρησης του δρόμου Καρδιτσομάγουλα-Αγία Τριάδα

08 Νοεμβρίου 2019

Στην επιβεβλημένη αποκατάσταση τμήματος του επαρχιακού δρόμου Καρδιτσομάγουλας – Αγίας Τριάδας προχωρά άμεσα η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, εργασίες συντήρησης σε οδικό τμήμα μήκους 400 μέτρων βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να αποκατασταθούν ζημιές στο οδόστρωμα από καθίζησή του, λόγω βροχοπτώσεων, έντονων καιρικών φαινομένων και ιδιαιτεροτήτων του υπεδάφους.

Στο σημείο των εργασιών παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος και η Προϊσταμένη του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Π.Ε. Καρδίτσας κυρία Βασιλική Πετσιά,  επιβλέποντας την πορεία εξέλιξής τους. Τα συνεργεία της Π.Ε. Καρδίτσας προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε το οδικό δίκτυο να εξασφαλίζει ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και την ομαλή προσβασιμότητα.

Όπως επισήμανε ο κ. Νούσιος:

«Είμαστε διαρκώς δίπλα στον πολίτη για να υλοποιήσουμε όλες τις δεσμεύσεις μας και να ικανοποιούμε τις ανάγκες που δημιουργούνται προς όφελός του. Η αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα στο τμήμα της επαρχιακής οδού Καρδιτσομάγουλας – Αγίας Τριάδας βελτιστοποιεί το οδικό δίκτυο και αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφαλή μετακίνηση και την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Η πάγια θέση της Π.Ε. Καρδίτσας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού είναι οι παρεμβάσεις και η ολοκλήρωση έργων με θετικές επιπτώσεις στις συγκοινωνίες, την οικονομία και την κοινωνία. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε την οδική ασφάλεια και να διευκολύνουμε την καθημερινότητα των πολιτών».

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Νοέμβριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930