Αμέριστη η στήριξη του Δήμου Σοφάδων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

20 Ιουλίου 2017

Επίσκεψη συνεργασίας στον Δήμαρχο Σοφάδων κ. Θάνο Σκάρλο  πραγματοποίησε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας  Πύραρχος κ. Σωτήριος Κορέλας, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της ΠΥ Σοφάδων Αντιπύραρχο Γεώργιο Νταουτά.  Οι κ.κ. Κορέλας και Νταουτάς είχαν ουσιαστική συζήτηση με τον κ. Σκάρλο για ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε συνεργασία όπου χρειαστεί και με το Δήμο Σοφάδων.

Από την πλευρά του ο κ. Σκάρλος  ενημέρωσε τους δύο Διοικητές για τις ιδιαιτερότητες της περιοχής του Δήμου Σοφάδων σε ό,τι αφορά τη πυρασφάλεια, τονίζοντας  την ανάγκη της θωράκισης της, ειδικά του ορεινού και ημιορεινού όγκου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, που πραγματοποιήθηκε παρόντος και του προέδρου του ΔΟΠΑΠΣ κ. Ταξιάρχη Ευαγγελογιάνη, διαπιστώθηκε από τις δύο πλευρές η θέληση και η καλή διάθεση από κοινού να συμβάλουν στις επίλυση ζητημάτων.

Αναφέρθηκαν επίσης μία σειρά από θέματα που σχετίζονται στην συνεργασία του Δήμου Σοφάδων με την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ειδικότερα για το θέμα της ετοιμότητας της υπηρεσίας την θερινή περίοδο οι Διοικητές της ΠΥ Καρδίτσας και Σοφάδων ενημέρωσαν τον δήμαρχο ότι βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, ενώ παράλληλα ζήτησαν τη συνδρομή του δήμου σε κάθε ανάγκη.

Κοινό ήταν το συμπέρασμα που εξήχθη, για την αναγκαιότητα του συντονισμού των δράσεων, ως προς την αντιμετώπιση φαινομένων εκτάκτου ανάγκης.

Τέλος, ο δήμαρχος διαβεβαίωσε το διοικητή τους δυο Διοικητές για την αμέριστη στήριξη του Δήμου και την πεποίθησή του για συνέχιση της άριστης συνεργασίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τον Δήμο Σοφάδων.

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC