Ανοιχτή πρόσκληση του Φώτη Αλεξάκου στον Βασίλη Τσιάκο για δημόσιο διάλογο

29 Μαΐου 2019

Ο νυν εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:  “Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τόσο εγώ, όσο και ο συνδυασμός μας προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε στους πολίτες της Καρδίτσας, στις επισκέψεις και τις συγκεντρώσεις μας σε κάθε γειτονιά της πόλης και σε όλες τις Κοινότητες όλες τις πτυχές του σημαντικού έργου που επιτελέσαμε ως Δημοτική Αρχή σε όλους τους τομείς, καθώς και το πρόγραμμά μας για την νέα δημοτική περίοδο. Μια περίοδο που είναι καθοριστική για το μέλλον της Καρδίτσας, καθώς πρόκειται να υλοποιηθεί ένα πρόγραμμα έργων, συνολικού ύψους 47 εκατομμυρίων € που θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της πόλης, θα επιλύσει τα σημαντικότερα προβλήματα των Κοινοτήτων και θα αναβαθμίσει συνολικά την ποιότητα ζωής όλων των πολιτών.

Στον αντίποδα από την πλευρά του κ. Βασίλη Τσιάκου και του συνδυασμού του έγινε μια προσπάθεια αποδόμησης του έργου εστιάζοντας στις αδυναμίες που αναμφίβολα υπήρξαν στον καθημερινό και πολυμέτωπο αγώνα μας για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας του πολίτη, οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν αναιρούν την μεγάλη βελτίωση που υπήρξε σε κάθε τομέα τα προηγούμενα χρόνια. Δεν ακούσαμε δυστυχώς καμία αντιπρόταση στις δικές μας προτάσεις, παρά μόνο εύκολες και ατεκμηρίωτες υποσχέσεις για ένα αόριστο “καλύτερο” αύριο…

Ζητήσαμε από την πρώτη στιγμή αυτής της προεκλογικής περιόδου να αφήσουμε κατά μέρος τους μονολόγους και να συμβάλουμε ουσιαστικά στην καλύτερη ενημέρωση του πολίτη στο πλαίσιο ενός δημόσιου διαλόγου με τη μορφή debate ή όποια άλλη μπορεί να δώσει τη δυνατότητα στον καθένα μας να παρουσιάσει και να τεκμηριώσει τις θέσεις και το πρόγραμμα που έχει (ή δεν έχει…), αλλά και να μπορεί να αναδείξει στο πλαίσιο ενός ήπιου διαλόγου τις αδυναμίες του αντιπάλου, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ή πολιτών.

Δυστυχώς μέχρι στιγμής ο κ. Τσιάκος δεν ανταποκρίθηκε,  ίσως γιατί επιδιώκει να δοξάζεται κρυπτόμενος. Επαναλαμβάνουμε την πρόσκλησή μας σε δημόσιο διάλογο έστω και τώρα, πιστεύοντας οτι είναι θεμελιώδες δικαίωμα των  πολιτών που θα κληθούν την Κυριακή να επιλέξουν την επόμενη Δημοτική Αρχή, να το κάνουν έχοντας  την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση για τα ζητήματα που θα αυτή θα διαχειριστεί και τον συγκεκριμένο τρόπο που προτίθεται να το κάνει.”

  

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Αύγουστος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031