Ειδήσεις

Απάντηση της ΝΟ.Δ.Ε. Καρδίτσας : Η Νέμεσης πλησιάζει


Με ενδιαφέρον και κατανόηση διαβάζουμε την αγωνιώδη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ο Αβραάμ Λίνκολν έλεγε “Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό”.

Αρχικά ο κ. Τσίπρας βασιζόμενος στις ιδεοληψίες της αριστεράς, έπεισε το κοινό του, ότι μπορούν να καταφέρουν τον γάιδαρο να πετάξει.

Τώρα που διαπίστωσαν ότι ο γάιδαρος τελικά δεν πετάει, βρίσκεται ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε σύγχυση.

Πολτοποιούν πρόσωπα, στοιχεία και γεγονότα για να παράξουν την  πραγματικότητα που τους συμφέρει.

Όσο και αν  χρησιμοποιείται τα νούμερα για να συγκαλύψετε την αλήθεια δεν θα καταφέρεται να πείσετε ούτε τον θυρωρό του Μαξίμου, και η αλήθεια δεν είναι άλλη από την απόγνωση πού οδηγείται καθημερινά όλα τα στρώματα της κοινωνίας.

Με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, με την κατάργηση του μνημονίου σε ένα νομό και με ένα άρθρο , με την υπερήφανη διαπραγμάτευση της πρώτης φοράς αριστεράς, με το επίπλαστο δημοψήφισμα, με την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και τη διατήρηση του ΕΚΑΣ,  κατάφεραν και ξεγέλασαν πολλούς συμπολίτες μας εδώ και δύο χρόνια.

Αντί να σκίσει τα μνημόνια η κυβέρνηση “σκίζει” τους πολίτες, κρατάει και υπερασπίζεται τα μνημόνια, και ψηφίζει τερατώδη νομοσχέδια, κάνοντας πλιάτσικο στα εισοδήματα,  και στις περιουσίες των πολιτών.

Η πολυδιαφημιζόμενη ελπίδα έγινε “γαργάρα” ανάμεσα στο τρίτο και το τέταρτο μνημόνιο.

Στην τελευταία ανακοίνωσή της η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας , αμφισβητεί το κόστος της διαπραγμάτευσης των 86 δισ , όπως υπολογίσθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος, επικαλείται όμως τον κ. Στουρνάρα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών όταν τους συμφέρει.

Οι εποχές “του άλλα λέω και άλλα κάνω”, πρέπει να τελειώνουν οριστικά.                  Ο Ελληνικός λαός  πλέον “δεν ξεχνά”, γιατί δεν του το επιτρέπει η συνεχής φτωχοποίηση του.

Δυστυχώς για τους κ. Τσίπρα και Καμμένο, πλέον ο χρόνος τους τελειώνει. Έχουμε περάσει στη φάση όπου δεν μπορείς να ξεγελάς όλους για όλο τον καιρό.

Η Νέμεσης πλησιάζει …

Με Τιμή                                                                                                                 

Γραφείο Τύπου  ΝΟ.Δ.Ε Καρδίτσας

Προηγούμενο άρθρο Ευχαριστίες του Δήμου Καρδίτσας για την διανομή των τροφίμων
Επόμενο άρθρο Τελετή απονομής των Πιστοποιητικών Πληροφορικής για τους κληρικούς