Ειδήσεις

Ασφαλτοστρώσεις στην Τ.Κ. Αγίου Θεοδώρου


Στην ασφαλτόστρωση δρόμων εντός του οικισμού του Αγίου Θεοδώρου προχώρησε η κατασκευάστρια εταιρεία του αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας Ε65, ΤΕΡΝΑ ΑΕ ανταποκρινόμενη θετικά σε σχετικό αίτημα του Δήμου Καρδίτσας.

Οι συγκεκριμένες εργασίες έγιναν στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας του Δήμου Καρδίτσας με την ΤΕΡΝΑ Α.Ε. για την αποκατάσταση των φθορών που είχαν δημιουργηθεί από τη διέλευση βαριών οχημάτων της εταιρείας εντός του οικισμού.

Μηχανήματα του Δήμου Καρδίτσας απομάκρυναν τα ακατάλληλα υλικά με εκσκαφέα-φορτωτή και κατασκεύασαν την υποδομή για την ασφαλτόστρωση με κατάλληλο μηχάνημα γκρέιντερ. Έγινε διαμόρφωση της επιφάνειας του εδάφους διαστρώνοντας κατάλληλο επίλεκτο υλικό Ε4 και στη συνέχεια έγινε διάστρωση με θραυστό υλικό 3Α ως τελική στρώση. Η κατασκευάστρια εταιρεία του αυτοκινητόδρομου κεντρική Ελλάδας Ε-65 έκανε τη διάστρωση της ασφάλτου ΑΣ 12,5 πάχους 4cm χρησιμοποιώντας Finisher και δονητικούς οδοστρωτήρες. Συνολικά ασφαλτοστρώθηκαν δρόμοι μήκους 250m και πλάτους 6,0m.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ.Φώτης Αλεξάκος,  ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κ. Κωνσταντίνος Ξυλομένος, καθώς και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίου Θεοδώρου κ. Κωνσταντίνος Νταρακλίτσης ευχαριστούν και δημόσια την κατασκευαστική εταιρεία ΤΕΡΝΑ Α.Ε. και τον εργοταξιάρχη κ.Τσιώλη Κωνσταντίνο για την άριστη συνεργασία που είχαν για την ασφαλτόστρωση στην Τ.Κ. Αγ.Θεοδώρου.

Προηγούμενο άρθρο Π. Χαρίτος: Οι πολιτικοί μπαλαμέ και όχι η κοινωνία πολιτών δεν αφήνουν τους ρομά να αλλάξουν
Επόμενο άρθρο Ανάπτυξη με αίμα εργαζομένων υπόσχεται η κυβέρνηση και η αστική πολιτική στη Θεσσαλία