Ασφαλτοστρώσεις στην Τ.Κ. Αγίου Θεοδώρου

10 Οκτωβρίου 2017

Στην ασφαλτόστρωση δρόμων εντός του οικισμού του Αγίου Θεοδώρου προχώρησε η κατασκευάστρια εταιρεία του αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας Ε65, ΤΕΡΝΑ ΑΕ ανταποκρινόμενη θετικά σε σχετικό αίτημα του Δήμου Καρδίτσας.

Οι συγκεκριμένες εργασίες έγιναν στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας του Δήμου Καρδίτσας με την ΤΕΡΝΑ Α.Ε. για την αποκατάσταση των φθορών που είχαν δημιουργηθεί από τη διέλευση βαριών οχημάτων της εταιρείας εντός του οικισμού.

Μηχανήματα του Δήμου Καρδίτσας απομάκρυναν τα ακατάλληλα υλικά με εκσκαφέα-φορτωτή και κατασκεύασαν την υποδομή για την ασφαλτόστρωση με κατάλληλο μηχάνημα γκρέιντερ. Έγινε διαμόρφωση της επιφάνειας του εδάφους διαστρώνοντας κατάλληλο επίλεκτο υλικό Ε4 και στη συνέχεια έγινε διάστρωση με θραυστό υλικό 3Α ως τελική στρώση. Η κατασκευάστρια εταιρεία του αυτοκινητόδρομου κεντρική Ελλάδας Ε-65 έκανε τη διάστρωση της ασφάλτου ΑΣ 12,5 πάχους 4cm χρησιμοποιώντας Finisher και δονητικούς οδοστρωτήρες. Συνολικά ασφαλτοστρώθηκαν δρόμοι μήκους 250m και πλάτους 6,0m.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ.Φώτης Αλεξάκος,  ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κ. Κωνσταντίνος Ξυλομένος, καθώς και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίου Θεοδώρου κ. Κωνσταντίνος Νταρακλίτσης ευχαριστούν και δημόσια την κατασκευαστική εταιρεία ΤΕΡΝΑ Α.Ε. και τον εργοταξιάρχη κ.Τσιώλη Κωνσταντίνο για την άριστη συνεργασία που είχαν για την ασφαλτόστρωση στην Τ.Κ. Αγ.Θεοδώρου.

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Απρίλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930EC