Ειδήσεις

Αυτοψία του Δημάρχου Καρδίτσας σε πληγείσες καλλιέργειες


Περιοχές του Δήμου Καρδίτσας που επλήγησαν περισσότερο από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικράτησαν το απόγευμα της Τρίτης στην ευρύτερη περιοχή, με κύρια χαρακτηριστικά την σφοδρή χαλαζόπτωση και τους δυνατούς ανέμους , επισκέφθηκε το πρωί της επόμενης ημέρας ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Δημ. Αραμπατζή.

Ειδικότερα ο Δήμαρχος επισκέφθηκε αρχικά πληγείσες εκτάσεις στις Τοπικές Κοινότητες Μέλισσας  και Πτελοπούλας της Δημοτικής Ενότητας Κάμπου με καλλιέργειες βαμβακιού, καλαμποκιού, καθώς και καπνού που υπέστησαν μεγάλες ζημιές.

Ακολούθως επισκέφθηκε πληγείσες εκτάσεις στην Τοπική Κοινότητα Ζαϊμίου, και στην Τοπική Κοινότητα Μητρόπολης, όπου οι ζημιές στις αμπελοκαλλιέργειες είναι σχεδόν ολοκληρωτικές.

Ζημιές υπέστησαν καλλιέργειες και σε άλλες Κοινότητες του Δήμου, για τις οποίες  θα ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία αναγγελίας τους στον ΕΛΓΑ μέσω των ανταποκριτών του στο Δήμο.

Ο κ. Αλεξάκος επικοινώνησε ήδη με τον Οργανισμό ζητώντας την άμεση αποστολή κλιμακίων για την εκτίμηση των ζημιών και την δίκαιη αποζημίωση των παραγωγών.

 

Προηγούμενο άρθρο Συναυλία - Επίδειξη του Ωδείου ΑΡΙΩΝ
Επόμενο άρθρο Στην εκπομπή Βιβλιοθήκες στα FM η Χρ. Κατσαβριά