Β. Τσιάκος: Περσινά ξινά σταφύλια αγαπητέ Δήμαρχε

14 Μαρτίου 2019

Ο κ. Αλεξάκος καθώς έχει σχεδόν μηδενικό έργο στο Δήμο Καρδίτσας ανατρέχει και πάλι σε «παλαιές δόξες» μήπως και συγκινήσει κανέναν ψηφοφόρο.

Με αριθμούς ο κ. Αλεξάκος προσπαθεί να αλλάξει την πραγματικότητα για την αποτυχημένη και στη Νομαρχία θητεία του. Του υπενθυμίζουμε ότι ο λαός δεν ενέκρινε το τότε «μεγάλο» έργο του και τον έστειλε σπίτι. Χρησιμοποιεί αριθμούς για να πείσει όμως  ο ίδιος παραδέχεται ότι τους «μαγείρεψε». Γραφεί χαρακτηριστικά: «Τα στοιχεία είναι σε σταθερές τιμές του 2010  για να είναι συγκρίσιμα». Δηλαδή τα «μαγείρεψε» όπως τον βόλευαν.

Στην ουσία τώρα. Ο κ. Αλεξάκος κατασκευάζει τη δική του πραγματικότητα. Ας ακούσει την αλήθεια. Η δημόσιος βίος έχει συνέχεια. Το όποιο έργο επιτέλεσε ο ίδιος στη Νομαρχία (πολύ μικρό και ημιτελές κατά τη γνώμη μας) ήταν έργο που παρέλαβε ως συνεχιζόμενο από τους προκατόχους του. Και εμείς παραλάβαμε από αυτόν. Αλλά τι παραλάβαμε; Ένα Διοικητήριο στο στάδιο της αρχικής αξίας Προδρόμου. Βρήκαμε τον δρόμο Σοφάδες – Ν. Μοναστήρι εγκαταλελειμμένο στην τύχη του, κατασκευάσαμε τα αντιπλημμυρικά στον Μέγα και πάρα πολλά ακόμη που δεν είναι του παρόντος να αναφέρουμε. Καταφέραμε όλα να τα ολοκληρώσουμε ως Περιφερειακή Αρχή και όχι προσωπικά ως Βασίλης Τσιάκος. Όπως ολοκληρώσαμε ένα πολύ σπουδαίο έργο για το οποίο μιλούν οι ίδιοι οι πολίτες.

Αλλά κ. Αλεξάκο ο λαός λέει, περσινά ξινά σταφύλια. Μπορείς να πεις κάτι στους δημότες, από τους οποίους ζητάς να σε ξαναψηφίσουν, για το έργο σου στο Δήμο Καρδίτσας; Μπορείς να κάνεις απολογισμό; Δεν μπορείς, γιατί απλά δεν έχεις να πεις σχεδόν τίποτα παρά μόνο λόγια. Εμείς μιλάμε για το έργο μας στην Περιφέρεια, γιατί έχουμε έργο. Εσύ ΔΕΝ μιλάς για το έργο σου στο Δήμο και περιορίζεσαι σε γενικόλογα άρθρα περί της αξίας του εθελοντισμού, περί μεθοδικότητας στη διεκδίκηση και άλλα τέτοια,  γιατί δεν έχεις έργο να παρουσιάσεις. Τόσο απλά.

 

Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη στο Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκο

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC