Β. Τσιάκος: Περσινά ξινά σταφύλια αγαπητέ Δήμαρχε

14 Μαρτίου 2019

Ο κ. Αλεξάκος καθώς έχει σχεδόν μηδενικό έργο στο Δήμο Καρδίτσας ανατρέχει και πάλι σε «παλαιές δόξες» μήπως και συγκινήσει κανέναν ψηφοφόρο.

Με αριθμούς ο κ. Αλεξάκος προσπαθεί να αλλάξει την πραγματικότητα για την αποτυχημένη και στη Νομαρχία θητεία του. Του υπενθυμίζουμε ότι ο λαός δεν ενέκρινε το τότε «μεγάλο» έργο του και τον έστειλε σπίτι. Χρησιμοποιεί αριθμούς για να πείσει όμως  ο ίδιος παραδέχεται ότι τους «μαγείρεψε». Γραφεί χαρακτηριστικά: «Τα στοιχεία είναι σε σταθερές τιμές του 2010  για να είναι συγκρίσιμα». Δηλαδή τα «μαγείρεψε» όπως τον βόλευαν.

Στην ουσία τώρα. Ο κ. Αλεξάκος κατασκευάζει τη δική του πραγματικότητα. Ας ακούσει την αλήθεια. Η δημόσιος βίος έχει συνέχεια. Το όποιο έργο επιτέλεσε ο ίδιος στη Νομαρχία (πολύ μικρό και ημιτελές κατά τη γνώμη μας) ήταν έργο που παρέλαβε ως συνεχιζόμενο από τους προκατόχους του. Και εμείς παραλάβαμε από αυτόν. Αλλά τι παραλάβαμε; Ένα Διοικητήριο στο στάδιο της αρχικής αξίας Προδρόμου. Βρήκαμε τον δρόμο Σοφάδες – Ν. Μοναστήρι εγκαταλελειμμένο στην τύχη του, κατασκευάσαμε τα αντιπλημμυρικά στον Μέγα και πάρα πολλά ακόμη που δεν είναι του παρόντος να αναφέρουμε. Καταφέραμε όλα να τα ολοκληρώσουμε ως Περιφερειακή Αρχή και όχι προσωπικά ως Βασίλης Τσιάκος. Όπως ολοκληρώσαμε ένα πολύ σπουδαίο έργο για το οποίο μιλούν οι ίδιοι οι πολίτες.

Αλλά κ. Αλεξάκο ο λαός λέει, περσινά ξινά σταφύλια. Μπορείς να πεις κάτι στους δημότες, από τους οποίους ζητάς να σε ξαναψηφίσουν, για το έργο σου στο Δήμο Καρδίτσας; Μπορείς να κάνεις απολογισμό; Δεν μπορείς, γιατί απλά δεν έχεις να πεις σχεδόν τίποτα παρά μόνο λόγια. Εμείς μιλάμε για το έργο μας στην Περιφέρεια, γιατί έχουμε έργο. Εσύ ΔΕΝ μιλάς για το έργο σου στο Δήμο και περιορίζεσαι σε γενικόλογα άρθρα περί της αξίας του εθελοντισμού, περί μεθοδικότητας στη διεκδίκηση και άλλα τέτοια,  γιατί δεν έχεις έργο να παρουσιάσεις. Τόσο απλά.

 

Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη στο Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκο

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Κωστής Μαραβέγιας - Δυο γυναίκες
Αντώνης Βαρδής - Θέλω να σε δω
Μελίνα Ασλανίδου - Αόρατη πληγή
Φίλιππος Πλιάτσικας - Πολύ χιόνι
Χάρις Αλεξίου - Εξαρτάται
Μάνος Ξυδούς - Γοργόνα
Γιάννης Πάριος - Μόνο αγάπη
Έλλη Πασπαλά - Αύγουστος
Μιλτιάδης Πασχαλίδης - Ανεπίδοτο
Γλυκερία - Δεν έχω πολλά

 


LP - Other people
Wham - Everythink she wants
Sweet - Love is like oxygen
Tina Turner - Steamy windows
Lisa Stansfield - All around the world
Maggie Rielly - Everythink we touchl
Sheryl Crow - My favorite mistake
Fairground Attractions - Perfect
Air Supply - Lost in love
Bad Boys Blue - A world

 


Απρίλιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930EC