Ειδήσεις

Για τα έργα στο Μουζάκι συζήτησε ο Κ. Τσιάρας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚτΥπ ΑΕ


Συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» κ. Αθανάσιο Γιάνναρη είχε το πρωί της Τετάρτης, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε το χρονοδιάγραμμα των νέων έργων υποδομής που σχεδιάζονται από την κυβέρνηση στην περιοχή του Μουζακίου και ειδικότερα η χωροθέτηση και ανέγερση του νέου Κέντρου Υγείας της πόλης.

Για το ίδιο ζήτημα και για τον συντονισμό των απαραίτητων ενεργειών, ο κ. Τσιάρας μίλησε τηλεφωνικά με το Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη, καθώς και με το Δήμαρχο Μουζακίου κ. Θεοφάνη Στάθη.

Στη συζήτηση του Υπουργού με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚτΥπ συζητήθηκαν επίσης τεχνικά ζητήματα που συνδέονται με τα υπόλοιπα έργα που σχεδιάζονται στην ευρύτερη περιοχή, ενώ ο κ. Γιάνναρης για την ταχύτερη υλοποίηση των σχεδιαζόμενων έργων, ζήτησε τη στήριξη του κ. Τσιάρα για την κάμψη πιθανών γραφειοκρατικών αγκυλώσεων.

Από την πλευρά του, ο Υπουργός Δικαιοσύνης υπενθύμισε τις κυβερνητικές αποφάσεις επίσπευσης όλων των διαδικασιών για τα μεγάλα έργα υποδομής στο Μουζάκι και την Καρδίτσα, που ελήφθησαν στην κυβερνητική σύσκεψη του περασμένου Σαββάτου.

Ενημέρωσε, δε, τον κ. Γιάνναρη για τη συνεχή του επικοινωνία με τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη, προκειμένου να αντιμετωπιστούν διοικητικές δυσκαμψίες.

Στη συνάντηση των δύο ανδρών, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΚτΥπ ΑΕ ενημέρωσε παράλληλα τον Υπουργό Δικαιοσύνης για το σύνολο των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ν. Καρδίτσας σημειώνοντας πως «κινητοποιήθηκε η μεγαλύτερη δυνατή δύναμη μηχανικών για την άμεση καταγραφή των ζημιών».

Τέλος, ευχαρίστησε τον Υπουργό Δικαιοσύνης για τη συνεργασία του στο συντονισμό των δυνάμεων της ΚΤΥΠ από την πρώτη στιγμή της μεγάλης καταστροφής, αλλά και για τον συντονιστικό ρόλο που αναλαμβάνει, προκειμένου να μπορέσει η εταιρεία να επιτελέσει τον ρόλο της στην αποκατάσταση των κατεστραμμένων υποδομών, που άφησε πίσω του ο Ιανός.

Προηγούμενο άρθρο 13 νέα κρούσματα Covid στη Θεσσαλία – Κανένα στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Συνεδρίαση του ΣΟΠΠ στην Π.Ε Καρδίτσας ενόψει του χειμώνα