Ειδήσεις

Γ. Κωτσός: Υψηλά τα επίπεδα ετοιμότητας και ασφάλειας στη χώρα μας!


Σειρά συναντήσεων με τις ηγεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας στην κεντρική Ελλάδα, είχε ο Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός.

Συγκεκριμένα, ο Καρδιτσιώτης πολιτικός επισκέφθηκε στα Γραφεία τους στη Λάρισα, τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Φλώρο, τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο κ. Θεμιστοκλή Μπουρολιά και το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, Ταξίαρχο κ. Αστέριο Μαντζιώκα.

Με τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς συζήτησαν τις γεωπολιτικές εξελίξεις στα Βαλκάνια και στην ανατολική Μεσόγειο, αλλά και τοπικά στρατιωτικά θέματα, με τον κ. Κωτσό να χαρακτηρίζει πολύ υψηλό το επίπεδο εκπαίδευσης και ετοιμότητας του στρατού μας.

Από την πλευρά του ο κ. Φλώρος αφού τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη, του δώρισε αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα της Στρατιάς.

Στο επίκεντρο της συνομιλίας με τον Αρχηγό Α.Τ.Α., βρέθηκαν οι πολύ συχνές παραβιάσεις του Εθνικού εναέριου χώρου από τους Τούρκους. Ο Βουλευτής στάθηκε ιδιαίτερα στην αποτελεσματική αντιμετώπισή τους από την αεροπορία μας, εκθειάζοντας τη μεγάλη ψυχραιμία και την αξιοζήλευτη μαχητικότητα που δείχνουν τα στελέχη της.

Τέλος, στη συνάντηση με τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, ο κ. Κωτσός αντάλλαξε απόψεις για θέματα ασφάλειας των πολιτών, τομέα στον οποίο και οι δύο επισήμαναν ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά,  ενώ έθιξε το ζήτημα κάλυψης των αναγκών σε προσωπικό, αλλά και νέο εξοπλισμό που απασχολεί έντονα τις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Με όλους τους συνομιλητές του ο Βουλευτής συμφώνησε να βρίσκεται σε άμεση επαφή και στενή συνεργασία για ανάδειξη και επίλυση προβλημάτων αρμοδιότητάς τους που ενδεχομένως προκύψουν το επόμενο διάστημα.

 

Προηγούμενο άρθρο Το νέο οικισμό μετά το Νοσοκομείο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος
Επόμενο άρθρο Η ακολουθία του Εσπερινού επί τη αναμνήσει του εν Κυθήροις θαύματος της Θεοτόκου