Ειδήσεις

Δήλωση Λάμπρου Τσιούκη, Υποψηφίου προέδρου ΝΟΔΕ ν. Καρδίτσας


Σχετικά με την υποψηφιότητά του για τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Καρδίτσας, ο κ. Λάμπρος Τσιούκης έκανε την παρακάτω δήλωση: Φίλες και φίλοι, Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,    Η γιορτή δημοκρατίας της μεγάλης, φιλελεύθερης κεντροδεξιάς μας παράταξης, της ιστορικής, δημοκρατικής παράταξης που ίδρυσε ο Εθνάρχης Κων/νος Καραμανλής, μετά τις πανελλαδικά επιτυχημένες εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες, συνεχίζεται!

Ανταποκρινόμενος στο ειλικρινές κάλεσμα του νέου μας Αρχηγού Κυριάκου Μητσοτάκη, για εκσυγχρονισμό και ανανέωση με τόλμη και αποφασιστικότητα, κατέρχομαι ως υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής.

Την απόφασή μου αυτή, που αναμφίβολα συνεπάγεται μεγάλες ευθύνες, επηρέασε καθοριστικά η σαφής και αδιάλειπτη παραίνεση  πλήθους αγωνιστών της μεγάλης και συμπαγούς μας βάσης καθώς και των νεολαίων του κόμματός μας. Όλων δηλαδή εκείνων με τους οποίους έναν και μόνο στόχο έχουμε, για το καλό της παράταξης και της πατρίδας:

  • Να ανοίξουμε το κόμμα μας στην κοινωνία
  • Να αξιοποιήσουμε όλο το στελεχιακό μας δυναμικό
  • Να πλησιάσουμε και να ξαναφέρουμε κοντά μας τους νέους ανθρώπους
  • Να δημιουργήσουμε ένα νέο μοντέλο λειτουργίας της Νομαρχιακής μας Οργάνωσης
  • Να είμαστε ενωμένοι, χωρίς αποκλεισμούς, απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις
  • Nα ανακαλύψουμε τους άξιους που οι καταστάσεις τους οδηγούν στο περιθώριο
  • Να δώσουμε ακόμα περισσότερο <<οξυγόνο>> στην παράταξή μας στην Καρδίτσα με αξιοκρατικές επιλογές και διαφάνεια.

 

Γνωρίζω καλά τις δυσκολίες και την ευθύνη του αξιώματος που  προτίθεμαι να αναλάβω. Οι δύσκολοι καιροί που διανύουμε, πέρα από υπευθυνότητα και σοβαρότητα, απαιτούν ηρεμία, νηφαλιότητα και ψυχραιμία. Απαιτούν γνώση, εμπειρία, χρήσιμες συνεργασίες αλλά και ρήξεις, όταν διακυβεύονται σημαντικά Εθνικά και Τοπικά θέματα. Κυρίως έχουν ανάγκη από έναν ουσιαστικό και παραγωγικό πολιτικό λόγο, με προτάσεις ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες για τα φλέγοντα προβλήματα του μέσου Έλληνα, όπως η ανεργία, η οικονομική ανέχεια, η ασφάλεια του πολίτη. Απαιτούν επιχειρήματα και όχι άγονες κραυγές λαϊκισμού και δημαγωγίας.

Με αυτές τις σκέψεις, που αποτελούν ταυτόχρονα προσωπικές δεσμεύσεις, σας καλώ όλες και όλους σε έναν ωραίο και έντιμο πολιτικό αγώνα, που θα αντιπροσωπεύει την γενικότερη πολιτική φιλοσοφία της παράταξής μας. Της παράταξης που πολύ σύντομα θα κληθεί από τον Ελληνικό λαό να οδηγήσει τη χώρα ενωμένη και με ασφάλεια στο πολιτικό της αύριο.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόσληψη 4 ατόμων στον Σύνδεσμο Ύδρευσης Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Στη Μυτιλήνη ο Κώστας Αγοραστός