Δήλωση της Αριστέας Ράγια για την υποψηφιότητά της ως βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. – ΠΑ.ΣΟ.Κ.

25 Ιουνίου 2019

Συμπολίτες και Συμπολίτισσες

Η υποψηφιότητά μου ως βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. – ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο νομό μας, αποτελεί συνέχεια της υποψηφιότητάς μου, ως περιφερειακή σύμβουλος του συνδυασμού «Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ», με επικεφαλή ως υποψήφιο Περιφερειάρχη, τον καθηγητή,  καρδιοχειρουργό κ. Νικόλαο Τσιλιμίγκα.

Η απόφασή μου αυτή, προκλήθηκε κατ’ αρχήν από την επιτακτική ανάγκη που αισθάνθηκα, προκειμένου να ενισχυθεί και να τονωθεί κατά το μέγιστο δυνατό, η πολιτική παρουσία του Νικ. Τσιλιμίγκα, ως μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Θεσσαλίας.

Ο δεύτερος, εξίσου σημαντικός λόγος με τον παραπάνω, αποτέλεσε η επιβαλλόμενη λόγω των συνθηκών και των περιστάσεων, αφενός μεν ανατροπή του πολιτικού καθεστώτος και συγκεκριμένα της απομάκρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία, αφετέρου δε η ενδυνάμωση της αντιπολίτευσης που πρέπει να υπάρχει ως αντίβαρο, απέναντι στην συντηρητική παράταξη.

Οι αρχές μου και οι θέσεις μου απέναντί σας, ως άνθρωποι με ελεύθερη βούληση, πλήρη αντίληψη περί των πραγμάτων και των καταστάσεων, δίκαιη κρίση και επίγνωση των ευθυνών που πρέπει να διέπουν και να χαρακτηρίζουν τη συμπεριφορά του καθενός μας προς τον άλλον, με καθιστούν προσεκτική και απόλυτα υπεύθυνη απέναντί σας, για ότι αφορά τον τρόπο του προεκλογικού μου αγώνα.

Εμπιστευόμενη το ακέραιο του χαρακτήρα σας, το δημοκρατικό της πολιτική σας βούλησης, τη σοσιαλιστική σας συνείδηση, καθώς και το αγωνιστικό της προσωπικότητάς σας, σας καλώ ως συναγωνιστές μου στην προεκλογική μάχη που δίνω και ζητώ την υποστήριξή σας με την ψήφο σας στο πρόσωπό μου.

 

Αριστέα Ράγια

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Μάιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031