Ειδήσεις

Δημήτρης Σιούφας : Θετικός και αναπτυξιακός ο προγραμματισμός της ΕΠΑ Θεσσαλίας


Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Σιούφας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να συγχαρώ τη Διοίκηση της ΕΠΑ Θεσσαλίας για τον ανακοινωθέντα επιχειρησιακό προγραμματισμό της, για το επόμενο διάστημα. Ιδιαίτερα για την επέκταση του δικτύου της και σε άλλες πόλεις της Θεσσαλίας.

Ο σχεδιασμός αυτός για την επέκταση σε 11 πόλεις όπως σε Ελασσόνα, Τύρναβο, Αμπελώνα, Φαλάνη, Αγιά, Βελεστίνο, Ν.Αγχίαλο, Καλαμπάκα, Σοφάδες, Παλαμά και Μουζάκι, συνιστά θετική και αναπτυξιακή προοπτική για τις πόλεις αυτές και ολόκληρη την Θεσσαλία,τόσο για την επιχειρηματική κοινότητα όσο και τα νοικοκυριά. Την επέκταση αυτή την στηρίζω διαχρονικά και με κάθε ευκαιρία

Ο ίδιος αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση, παρακολουθώντας, ότι οι παρεμβάσεις μου ως Υπουργού Ανάπτυξης για την επέκταση του Φυσικού Αερίου στην Βιομηχανική περιοχή της Λάρισας και τους Νομούς Καρδίτσας και Τρικάλων με την μεγαλύτερη επένδυση ύψους 53 εκατ. ευρώ, που έγινε κυρίως σ’ αυτούς τους Νομούς, υπήρξαν καθοριστικές, για την αναπτυξιακή πορεία της Θεσσαλίας.

Πιστεύω, ακόμα, ότι η συνεργασία της Διοίκησης της ΕΠΑ με τους Περιφερειάρχες Θεσσαλίας, αιρετό και κρατικό, όπως και με τους Αντιπεριφερειάρχες των Νομών της Θεσσαλίας, θα προχωρήσουν στα επιβαλλόμενα για την πραγματοποίηση του επιχειρησιακού προγραμματισμού της ΕΠΑ και την ενδεχόμενη συμπλήρωση του σχεδίου της ΕΠΑ και με άλλες πόλεις.

Δήλωση του Δημήτρη Σιούφα, πρώην Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων

Προηγούμενο άρθρο Εξιχνιάστηκαν 23 περιπτώσεις απάτης μέσω διαδικτύου
Επόμενο άρθρο Η εποχή των παγετώνων στο Θερινό Σινεμά