Δωρεάν Υποστήριξη στη Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου των Υποψηφίων για τα ΑΕΙ

02 Ιουλίου 2018

Το Κε.Δι.Βι.Μ.-2 Επιμορφωτική Θεσσαλίας θέλοντας να βοηθήσει τους Υποψηφίους της πόλης μας για την Εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ στην πολύ σημαντική γι αυτούς στιγμή της συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού τους Δελτίου, προχώρησε σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό κόμβο συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού Edu4u και προσφέρει δωρεάν υποστήριξη στους έφηβους υποψηφίους, μέσα από σύγχρονα αυτοματοποιημένα εκπαιδευτικά εργαλεία ώστε να ενημερωθούν και να καθοδηγηθούν στην όλη διαδικασία με αξιόπιστο και μεθοδικό τρόπο, να αποφύγουν τα λάθη και να κάνουν τις πλέον εύστοχες επιλογές.

Είναι γνωστό πως η συμπλήρωση των μηχανογραφικών η οποία γίνεται ηλεκτρονικά, αποτελεί την κορύφωση μιας πολυετούς διαδικασίας, μέσα από την οποία καλούνται οι υποψήφιοι να κάνουν καθοριστικές επιλογές οι οποίες θα χαράξουν την παραπέρα πορεία τους.

Θα πρέπει να τονιστεί πως με μια βεβιασμένη συμπλήρωση μηχανογραφικού, διακυβεύονται κόποι, αγώνες ζωής αλλά και βέβαια αρκετά έξοδα και προβάλλει επομένως επιτακτική η ανάγκη για διεξοδική ενημέρωση και καθοδήγηση. Ειδικότερα μετά την «πανεπιστημοποίηση»  των ΤΕΙ Πειραιά και Αθήνας αλλά και των πολλαπλών αλλαγών που έχουν επέλθει, έχουμε σημαντική μεταβολή στον εκπαιδευτικό χάρτη της χώρας και έχει διαμορφωθεί πλέον μιας εντελώς νέα πραγματικότητα στο χώρο της  Γθμιας εκπαίδευσης και κατ’ επέκταση στις σπουδαστικές και επαγγελματικές επιλογές των υποψηφίων.

Η όλη διαδικασία προσφέρεται Δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τηλ. 24410-70203  ή να περάσουν από τα γραφεία μας επί της οδού Α. Παπανδρέου 26 2ος όροφος για να κλείσουν ραντεβού.

Υπεύθυνος:  Λάκης Φιλίππου – Πληροφορικός MSc

 

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC