ΕΒΕ: Άμεση παράταση λειτουργίας της πλατφόρμας www.tourism4all.gov.gr για τους επιχειρηματίες

30 Ιουνίου 2020

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», προϋπολογισμού 30 εκ. ευρώ, αφορά σε 250.000 δικαιούχους και υπολογίζεται ότι θα προσφέρει περίπου 1 εκ. διανυκτερεύσεις.

Είναι μια σημαντική κίνηση του Υπουργείου Τουρισμού,το οποίο για πρώτη φορά υλοποιεί πρόγραμμα εσωτερικού τουρισμού.

Σας μεταφέρουμε την αγωνία των  ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων ,της περιοχής μας , που δεν πρόλαβαν να ενταχθούν, εντός προθεσμίας στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους».

Η πανδημία του Κορωναιού COVID-19 έχει προκαλέσει ανάμεσα στις άλλες σοβαρές συνέπειες  και σημαντικά προβλήματα  στις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ζητάμε την Άμεση, επαναλειτουργία της πλατφόρμας  ww.tourism4all.gov.gr δίνοντας μια μικρή παράταση 4-5 ημερών , έτσι ώστε  οι πάροχοι καταλυμάτων να ενταχτούν σ ΄αυτό , το τόσο σημαντικό πρόγραμμα που έχει εξαγγελθεί .

Θα ήταν άδικο σε μια τέτοια δύσκολη οικονομική συγκυρία και δη στον τομέα του Τουρισμού , αυτές οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αποκλεισθούν. Η πολύμηνη διακοπή της λειτουργίας τους, πρωτίστως αφαιρεί κάθε δυνατότητα οικονομικής διεξόδου για αυτούς, το προσωπικό ακόμη και τις οικογένειες τους.

Πέρα από τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί , θεωρούμε ότι είναι αναγκαία η θέσπιση ολοκληρωμένου πλαισίου μέτρων προστασίας αυτών  των επιχειρήσεων και των εργαζομένων .

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

            Για περισσότερες πληροφορίες

                     πατήστε στα links:

     (www.thessalia-espa.grwww.efepae.gr

             www.aedep.grwww.espa.gr )