Ειδήσεις

Εγγραφές νέων αθλητών στην Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καρδίτσας


Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καρδίτσας (ΚΒΑ), συνεχίζει τις εγγραφές νέων αθλητών για το αθλητικό έτος 2018-2019 και καλεί όλους τους μικρούς αθλητές, αγόρια & κορίτσια, που θέλουν να δοκιμάσουν να μάθουν μπάσκετ παίζοντας, σε ανοικτή προπόνηση που θα οργανωθεί από τους  πολύπειρους προπονητές της Ακαδημίας μας.

Έτσι οι αθλητές και αθλήτριες με έτος γέννησης 2010 και πάνω θα μαζευτούν στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού, την Πέμπτη 13/9 στις 18.00 το απόγευμα. Αντίστοιχα το Σάββατο 15/9 στις 12.00 το μεσημέρι θα συναντηθούν στο γυμναστήριο του 2ου Λυκείου, αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί από το 2006 και κάτω. Τέλος, την ίδια ημέρα 15/9, στον ίδιο χώρο αυτό του 2ου Λυκείου, οι προπονητές της ΚΒΑ θα περιμένουν στις 13.00 τους αθλητές που γεννήθηκαν τα έτη 2007, 2008, 2009.

Για όσους και όσες δεν καταφέρουν να έρθουν σε επαφή την συγκεκριμένη ημέρα ανοικτής προπόνησης με τους υπεύθυνους του συλλόγου, μπορούν να ενημερωθούν  οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν, για το πώς θα μπουν και αυτοί στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ, επικοινωνώντας με τους προπονητές της ΚΒΑ, Σερίφης Κωνσταντίνος / Τσαρμπόπουλος Κυριάκος.     

 

Προηγούμενο άρθρο Η Δημοτική Αρχή Παλαμά σε αγιασμούς σχολείων
Επόμενο άρθρο Ο Αγιασμός για τη νέα χρονιά στο 1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας