Ειδήσεις

Εγκαινιάστηκε το Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς μας Μητροπόλεως


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος εγκαινίασε το Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς μας Μητροπόλεως.   Το εσπέρας της Τετάρτης 24 Οκτωβρίου 2018, τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού των εγκαινίων του Πνευματικού Κέντρου, το οποίο εδώρησε η συνταξιούχος Διδασκάλισσα κ. Αντιγόνη Τσιούτσιου, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 16 – 18 στην Καρδίτσα παρουσία της δωρητρίας, του Αντιπεριφερειάρχου της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσης κ. Βασιλείου Τσιάκου και του Αντιδημάρχου του Δήμου Καρδίτσης κ. Ιωάννου Σβάρνα.

Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του εξήρε την προσωπικότητα της κ. Αντιγόνης Τσιούτσιου και την ποικιλότροπη προσφορά της στην τοπική μας Εκκλησία. Τόνισε ότι το νέο Πνευματικό Κέντρο θα αποτελεί την κοιτίδα του ιεραποστολικού έργου της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Στην αντιφώνησή της η κ. Αντιγόνη Τσιούτσιου τόνισε ότι η παρουσία του Σεβασμιωτάτου στην Ιερά μας Μητρόπολη καθώς και η εργατικότητα, που διέκρινε στο πρόσωπό του, την ώθησε να προχωρήσει σε αυτή τη δωρεά της.

Στο παρόν Πνευματικό Κέντρο συστεγάζονται πλέον το Εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο «ΜΑΡΤΥΡΙΑ», η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» και Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, ενώ αναμένεται σύντομα να αξιοποιηθεί και ο τελευταίος όροφος.

Κατά την ακολουθία του Αγιασμού έψαλλε η Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» της Ιεράς Μητροπόλεως υπό τη χοραρχία του κ. Ιωάννου Παπαχρόνη, Διευθυντού της Σχολής.

 

Προηγούμενο άρθρο Το δίκαιο του καταναλωτή σε Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις
Επόμενο άρθρο Η Ένωση Ιατρών για τις εφημερίες της Παιδιατρικής Κλινικής