Ειδήσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Ενημέρωση του Θ. Καράογλου από τον Λ. Μπακούρα για την ανάπτυξη του δικτύου διανομής στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης


Μεγάλου ύψους  επενδύσεις  158,2 εκ. € για την επόμενη πενταετία της ΕΔΑΘΕΣΣ  από τις οποίες 96,8 εκ. € αφορούν την ανάπτυξη του δικτύου σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλονίκης. Οι επενδύσεις που θα υλοποιηθούν στην περίοδο  2021 -2025 σχεδιάζονται και υλοποιούνται με τεχνικό-οικονομικά κριτήρια.

Αυτός είναι ο λόγος της διαμόρφωσης  των  χαμηλότερων  τιμολόγιων  διανομής της επικράτειας σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία. Από 1ης Δεκεμβρίου, το μεσοσταθμικό τιμολόγιο διανομής που έχει εγκριθεί από την Αρχή παρουσιάζει περαιτέρω μείωση κατά 14% στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που συμβάλλει στην ελάφρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού και στην ανάκαμψη του παραγωγικού τομέα της χώρας.

Το νέο πρόγραμμα ανάπτυξης για την περίοδο 2021-2025 λόγω της άριστης συνεργασίας με τη πολιτεία και τους φορείς τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρου Καράογλου, με τον Γενικό Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδα Μπακούρα και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, την περασμένη Τετάρτη.

Παρακολουθείστε το βίντεο της συνάντησης εδώ:

The natural gas network is expanding throughout the Regional Unit of Thessaloniki (video)

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο 23 νέα κρούσματα covid στην Καρδίτσα – 138 στην υπόλοιπη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Γραφείο Εθνικού Εισηγητή ενώνουν δυνάμεις στον αγώνα κατά του trafficking